FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Probleme la CS U Craiova » Emil Săndoi și Sorin Cârțu ar putea pleca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 16:10

Emil Săndoi și Sorin Cârțu ar putea pleca de la CS U Craiova la finalul acestui sezon.

Cei doi antrenori, care au făcut ca echipa să aibă 18 meciuri fără înfrîngere, ar avea anumite probleme cu cei din conducere, potrivit DigiSport.

Conducerea clubului craiovean le-a reproșat celor doi că nu s-au mai implicat așa mult la echipă, după ce UEFA a decis că CS U Craiova nu poate participa în cupele europene.

În plus, în timpul meciului cu FC Brașov, de pe 29 aprilie, Cârțu  ar avut un conflict dur pe marginea terenului cu un delegatul echipei, Emil Pieleanu, omul de încredere al principalului acţionar al clubului, Mihai Rotaru.

Cârțu și Săndoi mai au contracte încă un an și în cazul unei rezilieri de contract, Cârțu ar uma să primească 100.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
1404718459854933
Claretta Petacci  •  28 Mai 2015, 06:54

Problema importanta acum e sa-i bateti pe CFR Cluj, nu a antrenorului...daca nu-i bateti, o sa va scarpinam noi pana va sar capacele...

blatistu49
blatistu49  •  27 Mai 2015, 22:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  27 Mai 2015, 21:49

De-ar fi adevarat! In sfarsit o veste buna! Numai sa nu ne trezim cu o noua numire facuta tot pe criterii de patriotism local. Sa fim obiectivi: nu exista in Craiova, la ora actuala, nici un antrenor cu valoare de prima liga. Multi fosti mari fotbalisti, dar doar atat. Cel mai potrivit ar fi Napoli. A mai fost la Craiova si, mai mult, a dovedit ca poate face lucruri bune si cu jucatori mediocri. Este si apreciat de suporteri. Stiinta are un lot bun si italianul ar face echipa adevarata.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează