FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 0-3

"Nu mai am nici o direcție" » Săpunaru a venit tulburat complet la interviul de după înfrîngerea Rapidului! Mesaj emoționant pentru fani

Cristian Săpunaru, foto: GSP
Cristian Săpunaru, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 19:59

Cristian Săpunaru a fost foarte afectat după meciul pierdut de Rapid împotriva celor de la Pandurii, scor 0-3. Vizibil supărat, căpitanul giuleștenilor a vorbit puțin la interviul de după meci și a avut permanent lacrimi în ochi.

A fost un meci dureros. Am pierdut din cauza noastră. Speram să obținem 3 puncte la despărțirea de suporteri. Ne cerem scuze de la fani pentru acest retur, că n-am reușit să ținem echipa în Liga 1. Sper că ne vom întoarce peste un an. Este o durere foarte mare. Mă doare că am venit aici să încercăm ceva. Echipă mare în divizia a doua. Nu plec nicăieri deocamdată. N-am nici o direcție. Numai la plecat nu îmi stă mie capul în momentul ăsta.

În vîrstă de 31 de ani, fundașul Rapidului a fost unul dintre cei mai buni jucători vișinii din acest retur. În ciuda celor 4 goluri marcate, Săpunaru nu a reușit să salveze Rapidul, care este retrogradată în Liga 2 pentru a 7-a oară în istorie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Mai 2015, 18:17

MISTO DESFIINTAREA

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Mai 2015, 12:25

rapid a aratat in aceasta primavara precum cei doi, sapunaru si niculae, iar acum a inteles tot romanu de ce nu trebuie convocat primul la nationala si de ce nu au facut ambii pureci in europa, din lipsa de seriozitate si profesionalism. precum clubul rapid azi....

albub
albub  •  28 Mai 2015, 10:11

Nu stiu alti dinamovisti cum gandesc dar mie mi pare rau ca a retrogradat Rapid si U Cluj. Avem nevoie de echipe cu traditie si suporteri.Cu tot respectul pentru Chiajna si Viitorul dar pe cine reprezinta ele!?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează