SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Corespondenţă de la Paris » Andreea Mitu şi Irina Begu au obţinut două victorii importante la Roland Garros » Primele declaraţii ale acestora

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2015 18:13

Andreea Mitu şi Irina Begu, singurele reprezentante ale României în proba de simplu la Roland Garros, s-au calificat astăzi în turul III al turneului.

Irina Begu a trecut de croata Ana Konjuh, poziția 94 în ierarhia mondială, scor 6-2, 6-0 şi a vorbit pentru GSP.RO despre meci.

"În primul set, la scorul de 3-1, am avut un game greu. După aceea m-am eliberat şi am început să controlez jocul. Ştiam ce să fac împotriva ei.

Calificarea în turul III la un turneu de Grand Slam înseamnă mult pentru mine, dar pe viitor vreau mai mult. Turul II era o barieră, dar mă bucur că am depăşit-o la Australian Open, în acest an", a spus Begu pentru corespondentul GSP de la Paris.

Andreea Mitu a produs surpriza şi a reușit s-o elimine în turul doi pe Karolina Pliskova, locul 12 WTA, scor 7-6, 6-4. Românca a vorbit despre partidă şi despre calificare.

"Din setul II am simţit că se poate, că am şanse să cîştig. Am început să returnez bine.

Încă nu mă pot bucura de victorie, pentru că încă sînt în meci şi sînt tensionată. La un moment dat, am căzut ca o balenă pe zgură şi m-am lovit la coapsă şi la piept şi nu am mai putut servi bine.

Încă nu ştiu foarte multe despre Francesca Schiavone, adversara din turul III, dar cred că am o şansă în faţa ei", a declarat Mitu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
peter76610
peter76610  •  28 Mai 2015, 19:50
Postat de phoenixi1983 pe 28 Mai 2015, 19:25

aici se vor opri amandoua

pun pariu ca la fel ai spus si înainte de meciul cu Pliskova, s-ar putea sa nu ai dreptate nici de data asta ;)

phoenixi1983
phoenixi1983  •  28 Mai 2015, 19:25

aici se vor opri amandoua

Vezi toate comentariile (2)
Comentează