FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi pleacă la drum cu un lot nou » Becali are o listă cu 7 fotbaliști din Liga 1 pe care-i dorește

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 01:00

Steaua se pregătește pentru noul sezon, iar patronul Gigi Becali va face schimbări radicale! Mirel Rădoi va începe antrenoratul la formația roș-albastră, iar finanțatorul a creionat lista de transferuri.

Gazeta Sporturilor îți dezvăluie în numărul de astăzi cele 7 ținte ale lui Becali pentru viitorul sezon. Toți sînt fotbaliști din Liga 1.

Strategia de mercato amestecă necesitatea de a acoperi zone slabe ale echipei cu admirația personală față de unii jucători.

Care sînt ţintele lui Gigi și cît de necesară e fiecare, în numărul de azi al ziarului sau pe platforma digitală, aici!

Tot în ediția tipărită poți citi:

✓Drumul spre îmbogățire » Steaua e cap de serie indiferent de competiția europeană » Cum arată tabloul verii europene al Stelei

✓Dinamo vrea să profite de retrogradarea unei echipe și să-i "fure" 3 fotbaliști

✓Portret » Blatter, personajul mafiot din spatele măștii. FBI a deschis casa de bani: 10 miliarde $ MITĂ la FIFA!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
835439893191493
Velican Florian  •  30 Mai 2015, 11:09

980200265347462
Radianu Mihai  •  29 Mai 2015, 14:37

Va da gres caci nu are nici un fel de experienta in antrenorat! Ii trebuie alaturi un antrenor bun! Daca oierul analfabet va lua numai babaciuni in lot o sa o ia in manuta! Alde cernat e bun in campionatul nostru dar pentru cupa campionilor nu face fata! oierul analfabet trebuie sa invetre si scaderea daca vrea sa aiba parte de lovelele din cupa campionilor!

iulianeu
iulianeu  •  29 Mai 2015, 09:04

Cam asta e lista cu jucatori pe care trebuie sa-i aduca daca vrea sa-si faca echipa buna si nu cred ca-i este greu tinand cont de problemele care le au echipe precum Astra cu patronul in inchisoare, Petrolul care e in faliment, etc... si cei 15 mil care tot se lauda Becali ca-i are Steaua in conturi : Enache - mijlocas, De Amorim - mijlocas, Budescu - atacant si Lung - portar (Astra), Cernat - mijlocas si Tudorie - atacant (Otelul), Manea - fundas si Mitrita - mijlocas (Viitorul), Alcenat - fundas si Tamuz - atacant (Petrolul), Anton - mijlocas si Roman - atacant (Pandurii), Cretu - mijlocas/fundas (Iasi), Sepsi - fundas si Bumba - mijlocas (ASA)... Trebuie sa recunosc ca Becali a riscat si a castigat prin vanzarea celor trei jucatori in iarna, altfel risca sa-i piarda gratis, asa a mai luat 2-3 mil pe ei. Nu e fraier degeaba Becali asta...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează