FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ - OȚELUL 1-2

Încep plecările de la ASA după ratarea titlului? "Nu-i doresc nici unui jucător să trăiască o astfel de seară"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 22:49

 Gabi Mureșan a dezvăluit că sînt șanse mari să nu mai continue la ASA Tîrgu Mureș și din sezonul viitor. Totul depinde de planurile șefilor clubului. 

"E o seară tristă. Nu-i doresc nici unui jucător să trăiască o astfel de seară. Ne-am gîndit prea mult la jocul Stelei. Lumea a fost alături de noi.

Eu nu sînt mulțumit de mine. Îmi doresc să rămîn aici, dar vedem ce se va întîmpla. Dacă clubul își va propune salvarea de la retrogradare eu nu mai rămîn.

Cînd 10-12 jucători pleacă liberi, e normal să te gîndești să pleci și tu. Felicit Steaua pentru faptul că a cîștigat campionatul", a zis Gabi Mureșan la Dolce. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
960317577335949
Andrei Dorin  •  29 Mai 2015, 10:37

Soarta s-a razbunat pe ASA care a mizat pe arbitrii in multe meciuri (elocvent meciul cu Steaua de la Tg.Mures -dar si altele). Steaua a avut impotriva in afara de cooperativa arbitrilor -din pacate- si o parte din suporteri si -culmea culmilor - cativa jucatori proprii -gen Bourceanu, Latovlevici . Cu toate astea si cu sansa a terminat cu 3 puncte avans acest campionat disputat , dar mediocru . In tara orbilor , chiorul castiga .......

roadster1988
roadster1988  •  29 Mai 2015, 09:02

asta este nivelul fotbalului romanesc.daca au ajuns sa se bata la titlu fcsb,o echipa fara sigla,stadion,cu patron condamnat pentru coruptie in fotbal ,echipa eliminata in preliminariile UCL de catre o echipa dintrun sat bulgaresc si ASA,o echipa formata din jucatori pensionati de alte cluburi,neplatiti de luni de zile.ne meritam soarta.von trai iar momentele umilintei in comp.europene unde fcsb nu a batut pe nimeni de 15 ani fiind ciuca batailor.

bakunin
bakunin  •  29 Mai 2015, 08:48
Postat de vasy86le pe 29 Mai 2015, 08:13

Sunt curios, acest comentariu, face parte din categoria "cometarii agresive" ? sau pe asta va faceti ca nu il vedeti? eu nu ma cobor la nivelul lui sa-i raspund cu aceeasi moneda, nu merita.

Potaie descreierata, ce vint te-a adus aici? Probabil cauti o ***, ca esti nemincat de-o luna, dar noi sintem ocupati; sarbatorim inca un titlu, ceva ce voi n-ati mai mirosit de 8 ani. *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează