FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii au început ironiile la adresa ASA-ului! Stanciu, Țucudean și Rusescu au pornit petrecerea: "Știi piesa aia?"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 22:55

Steliștii i-au ironizat pe cei de la ASA Tîrgu Mureș după ce au reușit să cîștige titlul de campioni. Primul a fost Nicușor Stanciu, care a fost urmat de Raul Rusescu și George Țucudean. 

"O să vadă și cei de la ASA Tîrgu Mureș că locul 2 nu se premiază. Spun asta pentru că ei tot repetau că sînt campioana morală", a zis Stanciu la Digi. 

Rusescu s-a băgat peste Țucudean, care era la interviu. În primă fază, atacantul împrumutat de la Sevilla a atacat fosta echipă a lui Țucudean, Dinamo, după care cei doi au început să-l ironizeze pe Ousmane N'Doye:

"Țucudean nu știa să cîștige trofee. Trebuia să vină aici să învețe! O știi pe aia? Avioane de hîrtieeee". În acel moment, ambii jucătorii au început să cînte melodia Andrei.

Mijlocașul ASA-ului i-a atacat pe steliști cu piesa Andrei "Avioane de hîrtie" după meciul cîștigat de echipa sa cu Steaua. Atunci, Ousmane a zis că i-a învins accidentat și fără antrenament. Apoi, la meciul cu Viitorul, jucătorul ASA-ului a venit cu un tricou primit de la Andra, căreia i-a dedicat golul. 

GALERIE FOTO - Imagini fabuloase de la Iași, unde Steaua a sărbătorit titlul pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
travka
travka  •  29 Mai 2015, 15:23

tucudean ala ar trebui sa fie dat afara, ala e bun sa dea gol cand e deja scorul 4-0 si cu poarta goala altfel rateaza sigur, Tucudean din 3 ocazii cu poarta goala intr-un meci da maxim un gol, pai asta e atacant??? aseara 45 de minute nu a atins mingea, sa vina Keseru inapoi sau alt atacant adevarat nu gluma asta de Tucudean, iar Rapa...de Rapa ce sa mai zici, asta ne-a mancat calificarea in UCL nu a putut sa i dea gol lu Moti, e slab fizic, psihic, pozitionare proasta, slab tehnic, nu stie sa centreze, nu dubleaza corect, este un jucator de maxim Chiajna sau Viitorul

867325516660092
Gheorghe Milovan  •  29 Mai 2015, 10:18

Ţucudean şi Rusescu sar cu gura. Oare băieţii ăştia chiar nu realizează ce puţină legătură au cu fotbalul ?

totdd
totdd  •  29 Mai 2015, 09:19
Postat de mario_seppona pe 29 Mai 2015, 09:12

tocmai asta tre' sa te puna si mai mult pe ganduri! ca fecesebe a castigat chinuit un campionat in fata unei echipe care pe final chiar nu a jucat nimic! o echipa care a batut fecesebe tur-retur fara sa joace nimic! cat despre jocul de la iasi... fecesebe ar trebui sa fie invatata cu astfel de jocuri si sa stie sa l desfaca! dar na.... important e ca stim sa fim ironici! chiar si atunci cand chiar nu se cade! i a molipsit meme pe toti! s apoi se intreaba lumea de ce ne bucuram aia de nu suntem fecesebisti atunci cand fecesebe este eliminata de ludogoret!

a fost un raspuns pt ndoye. ala ori de cate ori a avut ocazia a luat steaua la misto. acum i s-a raspuns.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close