SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Începe turnel final al Campionatului Universitar de baschet 3x3

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 10:42

Peste 40 de universitati din intreaga tara se vor duela in zilele de 30 si 31 mai la turnel final al Campionatului Universitar de baschet 3x3, care va fi gazduit de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (USAMV).


Echipele castigatoare, atat la feminin cat si la masculin, vor reprezenta Romania la Campionatele Europene Universitare de baschet 3x3, care vor avea loc in Serbia, in perioada 23-26 iulie. Peste 150 de studenti, record de participare pentru o competitie de baschet 3x3 dedicata universitatilor, vor avea doua zile pline de baschet pe terenurile amplasate in fata rectoratului USAMV.

Duelurile se anunta palpitante, mai ales ca o parte dintre tinerii studenti-atleti au deja experienta in Liga Nationala de Baschet, atat la masculin cat si la feminin. Marta Fodor si Alina Chivu, de la Universitatea Alba Iulia au jucat in playoff-ul Ligii Nationale de Baschet, prima ajungand pana in semifinale cu echipa din Alba Iulia, cea de-a doua jucand in sferturile de finala cu CS Alexandria.

Adrian Movileanu, proaspat campion national cu CSU Asesoft Ploiesti va reprezenta Universitatea de Petrol si Gaze alaturi de Vlad Dumitrescu si Stefan Ianuli, ambii componenti ai echipei secunde a campioanei Romaniei. Georgian Paun, component al nationalei Romaniei, va fi liderul Universitatii de Vest din Timisoara in finala Campionatului Universitar, in timp ce Alexandru Negut si Cezar Stanescu, tinerii jucatori ai echipei BCM Pitesti, vor evolua pentru Universitatea din Pitesti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close