SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Ce face după Roland Garros? Cum arată programul lui Halep pentru sezonul de iarbă + ce rivale are la următorul turneu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 17:26

Simona Halep trebuie să recupereze în următoarea perioadă punctele pierdute la Roland Garros, pentru a nu pierde podiumul WTA. Primul pas îl reprezintă o performanță bună în sezonul de iarbă, care va debuta săptămîna viitoare.

Românca va participa în perioada 15-21 iunie la turneul de la Birmingham, pentru ca, după o săptămînă de pauză, să debuteze în al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon (29 iunie-12 iulie).

Halep va fi favorită numărul 1 la Birmingham, însă nu este singura jucătoare importantă pe tabloul principal. Vor mai fi prezente Ivanovici, Kerber, Suarez Navarro, Pliskova, Safarova sau Muguruza. Pe tabloul principal vor mai fi alte două românce, Monica Niculescu și Irina Begu. Dulgheru va participa în calificări.

Anul trecut a participat la Hertogenbosch, unde a fost eliminată în turul doi, iar la Wimbledon a ajuns pînă în faza semifinalelor, acolo unde s-a înclinat în fața lui Bouchard.

Nu vine la București

Simona are șanse mici să participe însă la București, turneu care va avea loc în perioada 13-19 iulie. Românca a participat deja la un turneu International și mai poate juca doar la unul din această categorie în primele 6 luni ale anului. Totuși, jucătoarea noastră a anunțat după Roland Garros că sezonul ei de zgură s-a încheiat.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
adrian_hora
adrian_hora  •  05 Iunie 2015, 08:56

are obligatia sa participe la doua turnee "international", nu dreptul.

rolololol
rolololol  •  03 Iunie 2015, 14:33
Postat de i_balan pe 02 Iunie 2015, 19:23

Neinteresant! Horia Tecau e in 2 semifinale la RG si voi povestiti ce-o sa faca Halep in luna iulie... Despre Craciun / Revelion nu stiti nimic?

ce fel de semfinale?

simohayha
simohayha  •  03 Iunie 2015, 12:30
Postat de ovidiu_3003 pe 02 Iunie 2015, 19:00

...ce ne doae pe noi de programul ei ?...nu mai vrem s o vedem ...

Mah parfum de praz, dar tu ti-ai pus problema daca te vrea cineva pe aici?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează