INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Blatter și-a anunțat demisia din fruntea FIFA: "Mereu am luptat pentru limite de mandate!" » Atac incredibil al lui Ruud Gullit pe twitter!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 19:51

Joseph Blatter, 79 de ani, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că își va da demisia la doar cîteva zile după ce a fost reales ca președinte al FIFA.

”M-am gîndit serios la președinția mea și la cei 40 de ani petrecuți de mine la FIFA. Iubesc FIFA mai mult ca orice. Mandatul meu nu pare să aibă suportul tuturor. De aceea v-am chemat aici.

Voi organiza un Congres Extraordinar pentru a mă înlocui din funcția de președinte. Trebuie să limităm mandatele și durata acestora. M-am luptat pentru aceste schimbări, dar eforturile mele au fost contracarate”, a spus Joseph Blatter.

Una dintre cele mai violente reacții a venit de la fostul mare jucător olandez Ruud Gullit, pe twitter: "Ce gunoaie trebuie să iasă la iveală, de Blatter tocmai a demisionat din poziția de șef al FIFA?"

Blatter a fost președintele FIFA vreme de 17 ani și fusese ales săptămîna trecută pentru încă un mandat. Conform The Guardian, noile alegeri ar putea avea loc undeva între decembrie 2015 și martie 2016, fiind întîrziate de procedurile legale. Favorit pentru noile alegeri ar fi președintele UEFA, Michel Platini, care nu a candidat la scrutinul de luna trecută.

Audiat de procurorii elvețieni

Blatter va apărea în fața autorităților deocamdată ca martor. Pînă acum s-au ridicat acte și computere de la sediul FIFA, iar mai multe conturi în bancă au fost blocate. Cît de curînd vor începe la Zurich și audierile celor 10 oficiali ai forului mondial suspectați "de corupție și spălare de bani" în scandalul desemnării gazdelor CM 2018 (Rusia) și 2022 (Qatar).

Citește și: Cine-l acuză pe Blatter? Cel care a dat Qatarului Mondialul pentru miliarde?

15 ziariști au fost prezenți la conferința în care Blatter și-a anunțat demisia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  03 Iunie 2015, 03:52

ALL WORLD IS A STAGE... SO? DO NOT...DREAM AND LISTEN THIS ...https://www.youtube.com/watch?v=i5Kwf_nNmGI :):) CIUDAT O SA VA PARA DUPA INDEMNUL DE MAI SUS

glastrefl
glastrefl  •  03 Iunie 2015, 00:57

L-au prins americanii cu ceva. Aia vor neaparat sa mute cupa din Rusia.

maianimalule
maianimalule  •  03 Iunie 2015, 00:49

blatini e puppet-ul qatarezilor mai bine ramane blatter pana moare decat sa puna mana blatini pe federatie si sa ne pricopsim cu el pentru vreo 30 de ani

Vezi toate comentariile (50)
Comentează