INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Ca de la un naș la altul » Mircea Sandu comentează demisia lui Blatter: ”Mă surprinde doar momentul”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 20:50

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit despre decizia lui Joseph Blatter de a demisiona de la șefia FIFA, la numai 4 zile după ce fusese reales.

”Retragerea lui Blatter nu mă surprinde. Doar momentul. Eu mă așteptam să fie peste un an. Blatter e un om de o inteligență extraordinară și foarte bine pregătit, dar era bine să facă pasul înapoi mai devreme. Cred că ar fi făcut-o mai devreme dacă Platini ar fi candidat. Cînd s-au făcut calculele, Platini a văzut că pierde și s-a retras.

Ceilalți candidați n-au avut nici o șansă. Din cîte îl cunosc, cred că Blatter a știut să se protejez. A știut să promită tuturor și nu cred că a obținut avantaje financiare. Salariul lui era de aproape 10 milioane de euro pe ani, deci nu cred că avea nevoie de bani. Blatter nu are nici o legătură cu cei anchetați”, a spus Mircea Sandu la DigiSport.

Fostul șef al FRF a vorbit și de alegerea lui Răzvan Burleanu de a vota contra lui Blatter: ”Toți cei care au votat pentru Blatter au pierdut, inclusiv FRF”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ovidiu1969
ovidiu1969  •  03 Iunie 2015, 14:43

Doamneeee, ia uite cum se apara hotii intre ei...Blatter este un om de o inteligenta extraordinara ? Dar ce, e Einstein ? Si ma rog la ce-i trebuie mare inteligenta acolo la FIFA ? La luat spagi, poate. De-aia il si crezi inteligent, ca a reusit sa scape basma curata. Ca si tine. Deocamdata. Avea 10 milioane pe an ? Pentru ce ? De ce ? Ce facea el ca sa merite banii astia ? Voua chiar nu va e rusine ? Lumea moare de foame si tataie asta avea 10 milioane pe an...Mi-e scarba de oameni ca voi, sunteti zero si o rusine pentru rasa umana. Nu va mai saturati de bani, putere si functii. Lacomie fara margini...

sakamoto
sakamoto  •  03 Iunie 2015, 12:29

Asa tuns scurt Mafiotul este perfect pt Bulau, mai hainele vargate si este omul potrivit la locul potrivit, interlopul. De ce mai comenteaza, de ce apare in public, de ce ne sfideaza, crede ca Justitia din Romania, doarme la nesfirsit? Ii vine rindul!

956906767676069
GaBy Razvan  •  03 Iunie 2015, 08:31

Nu stiu cum puteti sa-i luati interviu acestui om care a distrus fotbalul romanesc si asta la fel ca burleanu a fost sustinut politic si deaia "nu se gasea unul mai bun"sa-i ia locul. A distrus Craiova,Uta,Timisoarasi ce a facut omuletul asta a acceptat Branesti vointa,navodari,otopeni care dupa un sezon au disparut si jucatorii si conducerea bineinteles cu bani de tv impartiti cu sandu ca sa taca din gura. Eu inteleg cele mai frumoase echipa din Romania :Timisoara,Uta,Craiova au avut patroni mafioti si nu plateau nimica nu bagau un ban pentru echipele la care patronau ,dar ei erau singuri care sustineau financiar/sau nu echipa . Ii doresc un cancer mai rau ca cel de pe fata(sunt fan FCU atentie nu fan mititelu) Eu ii doresc sa moara LENT cu BUTOAIELE PE FATA,chiar daca echipa mea a murit intr-o zi ,recunosc au fost mititelu a fost un mafiot dar el isi incepe fotbalul la Sportu si e primul care distruge echipa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close