FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Budescu din ce în ce mai aproape de Steaua: ”O să am o discuție cu șefii Astrei!”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 21:30

Constantin Budescu, 26 de ani, mijlocașul celor de la Astra, a vorbit despre posibilitatea ca el să ajungă la Steaua în această vară.

"Nu am verificat, dar nu cred că mi-a venit o ofertă. De acum încolo, o să mă uit. Cu mine nu s-a discutat, probabil cu cei de la club. Eu nu am impresar, fiindcă m-am obișnuit fără și trebuie să ia legătura direct cu mine.

E mai OK așa. Am vorbit în sezonul trecut de posibilitatea de a pleca, depinde și de ce vrea clubul. Deocamdată, sînt în vacanță și o să vedem ce își dorește clubul în sezonul următor”, a spus Constantin Budescu la DigiSport.

Acesta a vorbit și despre discuțiile dintre cele două cluburi: ”Probabil o să am o discuție cu dînșii și o să cădem de comun acord. Dacă cer 3 milioane de euro, nu o să mă transfer niciodată la Steaua, dacă patronul a spus că nu ar da atîția bani pe un jucător. Cu siguranță, nu sînt un jucător de 3 milioane. Probabil că o să găsească ei o soluție”.

”Sper ca Astra să nu retrogradeze”

Budescu speră să își poată ajuta colegii cu banii pe care Astra îi va primi de pe urma transferului său: "Eu am două salarii restante și mergem pe al treilea. S-au mai făcut niște foi la Ligă, cu două salarii și ce restanțe mai au jucătorii. Am înțeles că banii se vor plăti în vreo lună de zile. Apoi, va mai rămîne o lună și un pic. S-ar putea plăti și mai devreme, dacă vin alți bani, dar nu cred.

M-aș bucura să mă transfer și banii pe care clubul îi obține să se ducă la plata celorlaltor jucători sau oamenilor din club. Sînt persoane cu salarii mai mici decît noi și au nevoie pentru ei și familiile lor. E o situație delicată și ar fi păcat să se retrogradeze sau să intervină depunctări. Vom vedea ce va fi”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Iunie 2015, 19:56

in castig ar iesi astra, caci scapa de el...!

980200265347462
Radianu Mihai  •  03 Iunie 2015, 10:12

Un golan puturos! Nu l-as transfera nici gratis!

zidane92
zidane92  •  03 Iunie 2015, 08:20
Postat de travka pe 03 Iunie 2015, 07:45

ar avea cine sa i dea pasele la Steaua? cred ca nu are cine sincer, Breeveld nu are cum, Neagu da numai pasa la adversar, are vreo 3 pase in finala de Cupa direct in picior la adversar la 16 m de careul nostru, noroc ca sunt aia praf si nu stiu ce sa faca cu mingea, deci dupa ce a plecat Lucica nu mai are nimeni ce pasa sa dea, doar Tamas poate, ar fi nevoie si de Cernat si de Budescu si de Fatai, pt ca Cernat e batran si sigur nu rezista la 50 de meciuri pe sezon cate joaca Steaua 34 campionat + cupa + cupa ligii + preliminarii Europa + grupe cred ca sunt chiar mai multe meciuri

Fatai si Oros sunt semnati de Dinamo!!! Sariti cu banul din gros la Dinu Vama daca il mai vreti pe Fatai! Lasa ca Alibec si Budescu sunt mai buni!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează