SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Corespondență din Londra » Halep intră azi » Favorita numărul 3 are de apărat semifinala de anul trecut

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2015 00:00

Favorita numărul 3 va debuta în ediția actuală contra Janei Cepelova, azi în jurul orei 17, liveTEXT pe GSP.ro.

Aflată în partea de jos a tabloului principal de la Wimbledon, Simona Halep va disputa azi primul ei meci pe iarba londoneză în 2015. Ea o va întîlni pe slovaca Jana Cepelova, în fața căreia s-a impus în singura lor întîlnire anterioară, tot într-un turneu de Mare Șlem, la US Open 2014.

Cu ochi atenți îndreptați spre ea, dar și cu propriile așteptări accesate, românca vrea să ia lucrurile pe rînd, meci cu meci, tur cu tur, așa cum a declarat în conferința de presă de preview, susținută sîmbătă.

Anul trecut, Halep a ajuns pînă în semifinale, cea mai bună performanță a vreunei "tricolore" în istorie la All England Club.

"Sînt încrezătoare după ce am reușit acel rezultat în 2014. Dar acum e alt turneu, alt an. Trebuie să iau totul meci cu meci, să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut pe teren. E prea departe să mă gîndesc că voi repeta ce am făcut anul trecut. Acum vreau să îmi disput meciul din primul tur, să văd cît de bine pot juca și să încerc să cîștig cît mai mult", a spus Simona. "Mă simt bine, m-am antrenat din greu în fiecare zi. Sînt gata să încep turneul".

Vezi în GALERIA FOTO cele mai importante imagini ale primei zile de la Wimbledon!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Iunie 2015, 10:16

ce favorita numaru 3 bai oameni buni ... acum pe bune,dupa calitatea meciurilor prestate ... Simona ar trebui sa fie cap de serie numarul 30 ... nicidecum cap de serie nr.Eu as vrea sa treaca de optimi,dar sunt sceptic,ma astept sa fie eliminata in turul 2 sau 3,iar daca va trece de optimi,ar fi frumoasa o reeditare a semifinalei de anul trecut.Multa bafta SIMONA HALEP !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează