FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Astra are mari probleme din cauza unui stelist! Riscă interdicția la transferuri și chiar depunctarea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 22:31

Astra Giurgiu a aflat azi la Comisia de Etică și Disciplină că ar putea primi interdicție la transferuri din cauza stelist.

Nikos Karidas, preparatorul fizic pe care l-a avut Oleg Protasov la Giurgiu, a reclamat-o la Comisii pe Astra, din cauza faptului că giurgiuvenii nu i-au achitat toate datoriile.

Giurgiuvenii au primit o amendă de 3.000 de lei și li s-a dat un termen de 5 zile pentru a se achita de datorii. În caz contrar, ar urma să nu mai poată face transferuri și chiar ar putea fi depunctați!

"Comisia a sancționat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al.1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de creditorul Nikolaus Karydas

Comisia a acordat termen în data de 22 iulie 2015, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plății conform Hotărîrii nr. 154/CL/19.05.2015, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea", anunță FRF. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Iulie 2015, 09:40

"Astra Giurgiu a aflat azi la Comisia de Etică și Disciplină că ar putea primi interdicție la transferuri din cauza stelist."

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  02 Iulie 2015, 08:03

Fraierul care-a scris articolul,a pomenit de Nikos Karidas,Comisia de Etica si Disciplina se referea la Nikolaus Karydas(cu y nu cu i),la Steaua e preparator fizic Nicos Karydas. Acest "ce mi-e Ghita, ce mi-e Gheorghe"total neinspirat,provocat de superficialitatea jurnalistilor sportivi ,duce la situatii confuze,decredibilizand Gazeta,atat cat a mai ramas din ea.

travka
travka  •  02 Iulie 2015, 07:52

in Romania s-au obisnuit astia sa nu plateasca, e ceva normal, fac contracte semneaza acte dar cand e vorba sa dea banii uita....si statul le permite, legile sunt proaste, in mod normal Petrolu-Dinamo-Cfr-Rapid-Ceahlaul-Otelu erau retrogradate in grup de anu trecut pt problemele financiare, cum se intampla in alte campionate

Vezi toate comentariile (8)
Comentează