GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DNA

Gheorghe Ștefan nu scapă de probleme » Fostul președinte al Ceahlăului a fost trimis în judecată

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 14:45

Gheorghe Ștefan, fostul șef al Ceahlăului, dar și cel care deținea Giga tv, a fost trimis în judecată în dosarul privind retragerea licenței postului său de televiziune.

Alături de "Pinalty" au mai fost trimiși în judecată Laura Georgescu, președintele Consiliului Național al Audiovizualului și fostul deputat Viorel Hrebenciuc.

La data faptei, Gheorghe Ștefan era primar al municipiului Piatra-Neamț și e cercetat pentru instigare la infracțiunea de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Procurorii spun că, pe 17 septembrie 2013, la propunerea Laurei Georgescu, CNA a decis, cu o majoritate de 7 la 4 (11 membri CNA prezenți), retragerea licenței audiovizuale pentru Giga TV.

Ulterior datei de 17 septembrie 2013, Narcisa Iorga l-a îndrumat pe Gheorghe Ștefan să apeleze la cunoștințele sale din mediul politic, pentru a influența votul pe care ceilalți membri ai CNA urmau să îl dea cu privire la contestația pe care televiziunea Giga TV intenționa să o formuleze. Membrul CNA i-a și precizat pe cine anume trebuie să contacteze primarul.

Potrivit DNA, ca urmare a indicațiilor primite, Gheorghe Ștefan i-a solicitat sprijin lui Viorel Hrebenciuc, astfel încît acesta să se implice nemijlocit în realizarea de demersuri pentru a determina funcționari din cadrul CNA ca instituția să revină asupra deciziei prin care a fost retrasă licența pentru Giga TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  03 Iulie 2015, 17:27

Bănuia Domnia Sa (?) că vor urma și alte incriminări, de asta a divorțat! Acum e aproape sărac și, până ce se pronunță niște sentințe definitive, CINSTIT !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează