INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Al Pacino e fan Argentina » Mesajul marelui actor înaintea finalei Copa America

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 16:30

 Al Pacino, celebrul actor ajuns la 75 de ani, a transmis naționalei de fotbal a Argentinei un mesaj prin care își arată sprijinul față de Messi&comp.

Selecționata "pumelor" va juca sîmbătă, de la ora 23:00, finala Copei America împotriva naționalei din Chile.

"Sînt foarte emoționant că pot vorbi cu voi și că vă pot spune cît de minunați sînteți ca fotbaliști. V-am văzut jucînd semifinala și ador modul în care evoluați. Mie și iubitei mele ne place să ne uităm la meciurile voastre. Sînt foarte fericit și e întotdeauna o plăcere pentru mine să mă uit la partidele voastre", a spus Al Pacino

Mesajul audio a fost pus jucătorilor în cantonamentul echipei naționale. Fotbaliștii au fost impresionați, mai ales că mulți dintre ei sînt mari fani ai filmelor în care joacă Al Pacino. Actorul a avut un motiv în plus pentru a-i motiva pe argentinieni, mai ales că iubita sa Lucila Polak (36 de ani) este din aceeași țară cu Messi.

E faimos și discursul său din filmul Any Given Sunday, care a fost folosit de foarte multe ori de antrenori din diverse sporturi pentru motivarea jucătorilor înaintea meciurilor importante. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cynick
cynick  •  03 Iulie 2015, 21:32
Postat de alexbarosanu pe 03 Iulie 2015, 21:18

al pacino???? nu ghiciam ca e el in poza niciodata! e schimbat total! *** pacat! sau poate e pentru vreun rol nou in vreun film???? oricum nu are nici o legatura cu fizionomia pe care stiu ca o are si cu care a facut filme celebre!

prietene, daca zici ca Al Pacino e schimbat cred ca nu ai vazut niciun film cu el... arata fix ca acum 20 de ani...

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Iulie 2015, 21:18

al pacino???? nu ghiciam ca e el in poza niciodata! e schimbat total! *** pacat! sau poate e pentru vreun rol nou in vreun film???? oricum nu are nici o legatura cu fizionomia pe care stiu ca o are si cu care a facut filme celebre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează