FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Tun după tun dat de Steaua! După Filipe Teixeira, roș-albaștrii au mai adus un mijlocaș cu supercalități

Jugurtha Hamroun, stînga, a jucat în 11 meciuri pentru Oțelul, marcînd 4 goluri
Jugurtha Hamroun, stînga, a jucat în 11 meciuri pentru Oțelul, marcînd 4 goluri

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 20:50

După Filipe Teixeira, Steaua a reușit să-l convingă și pe  Jugurtha Hamroun, 26 de ani, să lase Turcia și să vină în Liga 1. Va avea 150.000 de euro pe an.

Roș-albaștrii i-au trimis ieri o ofertă oficială însă jucătorul părea decis să semneze cu Giresunspor. Mijlocașul ofensiv n-a fost însă mulțumit de anumite clauze pe care turcii i le puneau în contract și a ales Steaua.

Deja a semnat pe 3 ani, urmînd să se alăture lotului condus de Rădoi. Fotbalistul vine din postura de jucător liber de contract. 

În retur, Hamroun a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de la Oțelul. Acesta a jucat 11 meciuri și a marcat de patru ori pentru gălățeni și a oferit o pasă decisivă. 

Jucătorul are dublă naționalitate, algeriană și franceză, ceea ce înseamnă că nu este extracomunitar. 

6.18 este media notelor GSP
pe care Hamroun a avut-o în sezonul trecut, doar Cernat fiind peste el

500.000 €este cota lui Hamroun pe transfermarkt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (81)
cipinho79
cipinho79  •  07 Iulie 2015, 11:35

ziarul concurent l-a catalogat pa hamroun ca un transfer ciudat" si aici e ridicat la "supercalitati" :)))) sa vedem cine are dreptate, inclin sa dau dreptate concurentei. totusi, mai trebuie un atacant daca Steaua vrea grupele ligii. am dubii si in privinta postului de portar, niciunul nu e indeajus de experimentat sa ofere siguranta apararii si asa cam subrede cu oricine ar juca langa Varela

vasileschi
vasileschi  •  07 Iulie 2015, 07:44

sI CARE E PROBLEMA CU TUNURILE , DACA NU AU CU CINE JUCA IN LIGA 1 , EU CRED CA ERA MOMENTUL SA BAGE IN PRIMA ECHIPA 5-6 JUCATORI TINERI CA ORICUM CAMPIONATUL TOT STEAUA IL CASTIGA

manuitordibacidemouse
manuitordibacidemouse  •  07 Iulie 2015, 01:01

super calitati pt liga 1

Vezi toate comentariile (81)
Comentează