FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Înţepături înainte de Supercupă » Un oficial stelist acuză: "Totul a fost o cacealma. Au vrut să-şi facă publicitate"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 21:00

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a comentat problemele cu care se confruntă ASA Tîrgu Mureş, după ce i-au fost blocate conturile de DNA şi acuză că venirea lui Dan Petrescu "a fost o cacealma".

"Era o situație de așteptat la ASA Tîrgu Mureș, cel puțin din punctul meu de vedere, pentru că știam că acolo nu s-au plătit salariile de foarte mult timp. De fapt s-au achitat doar primele și era foarte greu să-și onoreze toate aceste obligații față de jucători doar din drepturile de televiziune.

Cît privește problema cu Dan Petrescu, eu cred că au mers la cacealma cu toate aceste transferuri. Au vrut să facă o emulație acolo, la Tîrgu Mureș, să mai adune sponsori, să mai aducă nu știu ce pentru a-și reveni din punct de vedere financiar, deși este foarte greu", a spus Duckadam la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1439048489740867
Gigi Bosa  •  07 Iulie 2015, 07:32

Ce deștept e marele om ! Le știe pe toate numai de la el din club nu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close