SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FLANDREI 2015

Moment trist în Turul Franței: Fabian Cancellara a abandonat

Fabian Cancellara, agonizînd la cîteva momente după căzătura din etapa a treia, foto: reuters
Fabian Cancellara, agonizînd la cîteva momente după căzătura din etapa a treia, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 23:39

Fabian Cancellara a abandonat Turul Franței, după accidentarea suferită în etapa a treia. Elvețianul în vîrstă de 34 de ani a fost antrenat într-o căzătură teribilă, cu 60 de kilometri înainte de finalul etapei, și a acuzat permanent dureri la spate. VIDEO AICI

Imediat după finalul etapei, Cancellara a fost dus la spital, acolo unde a făcut o radiografie care a revelat un verdict necruțător: dublă ruptură de vertebră la spate. "Este incredibil de dezamăgitor pentru mine. Eram foarte încrezător după ce reușisem să îmbrac tricoul galben, mai ales că etapa a 4-a e una pe pavate. Trebuie să îmi păstrez încrederea și să încerc să recuperez în partea a doua a sezonului". 

Cancellara a terminat etapa a treia la peste 11 minute distanță de învingătorul Joaquim Rodriguez. Tricoul galben a trecut pe umerii lui Chris Froome, unul dintre marii favoriți la victorie în Turul Franței.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează