SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CONTREXEVILLE (FRANȚA)

Duel românesc în Franța » S-a încheiat partida dintre Sorana Cîrstea și Andreea Mitu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 20:06

Sorana Cîrstea a învins-o clar pe Andreea Mitu în primul tur al turneului Contrexeville din Franța, scor 6-3, 7-6 (7-3).

Învingătoarea de azi va juca în următorul tur împotriva croatei Donna Vekici, numărul 127 WTA.

Sorana Cîrstea a avut un an foarte slab și a avut o cădere bruscă, aflîndu-se acum pe locul 191 în clasamentul WTA. De partea cealaltă, Andreea Mitu este a 71-a jucătoare a lumii.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
merace
merace  •  09 Iulie 2015, 17:36

Sorana nu e prima jucatoare RO care a cazut mult la un moment dat, dar asa cum altele au reusit sa revina frumos, e posibil sa faca si ea asta. Ma bucur ca se scrie si despre alte jucatoare din Romania, fiindca si ele merita atentie si incurajare.

ataraxia
ataraxia  •  08 Iulie 2015, 00:05

2 terminate

florianveress
florianveress  •  07 Iulie 2015, 23:34

Conașule, nu mai băga în seamă ***. Sunt vreo câțiva *** pe aici, coincidența face să fie "fani" ***, care sunt primii care elucubrează la fiecare articol despre Dinamo! A văzut stema din dreptul tău și a sărit pe tine. Îi știi și tu prea bine *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează