FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Curtat de ASA, Miriuță e pe final de tratative cu o echipă de tradiție din România » "Mîine se întîlnește cu patronul"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 21:47

Vasile Miriuță e preconizat ca posibil viitor antrenor al celor de la ASA Tîrgu Mureș, după ce Dan Petrescu va pleca în China, însă pot apărea surprize.

Daniel Pancu a anunțat azi că Miriuță ar fi foarte aproape de Rapid: "Din cîte știu, patronul se va întîlni mîine cu Vasile Miriuță, cu care am și vorbit și eu săptămîna trecută".

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a anunțat și de ce depinde continuarea sa ca fotbalist la Rapid.

"Sînt șanse mici să mai joc, depinde cine va fi antrenor. M-am întîlnit cu domnul Moraru pentru a avea functia de președinte. Încă nu am dat nici un răspuns, aștept să se finalizeze tratativele pentru funcția de antrenor.

Sînt nehotărît dacă să mai joc sau nu. De jucat, 100% aș mai putea să o fac. În returul ăsta am făcut o greșeală pe care nu o să mi-o iert niciodată, nu m-am mai implicat, am avut o criză de personalitate care a dus și la o criză fotbalistică", a spus Pancu la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
aldan
aldan  •  08 Iulie 2015, 20:44

Nu stiu daca ne-am fi salvat, insa da, la un moment dat te-ai retras imbufnat in umbra propriei statui... Dar sa vedem jumatea plina: invatam din greseli!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  08 Iulie 2015, 13:10
Postat de steaua.libera pe 08 Iulie 2015, 00:05

Respect Pancu!

Corect!Nu e usor sa-ti observi si sa-ti recunosti greselile!

patraulea2015
patraulea2015  •  08 Iulie 2015, 00:36

Va da-ti seama???!!!Criza de Personalitate!!!! Si negociaza postul de presedinte...........ma rog in Giulesti se poarta!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează