INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Primele declarații ale lui Arda Turan la Barcelona » Ce spune despre Messi și care este idolul său

Foto: Mundo Deportivo
Foto: Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 22:42

Arda Turan, noul jucător al Barcelonei după ce s-a transferat de la Atletico Madrid, a oferit primele declarații din postura de fotbalist al campioanei din La Liga.

Mijlocașul turc de 28 de ani a recunoscut că n-a mai avut somn noaptea de cînd a aflat de interesul Barcelonei și spune că formația blaugrana este echipa lui favorită.

"Este incredibil ce mi s-a întîmplat. Întotdeauna am visat să joc pentru acest club. De cînd am aflat de interesul Barcelonei, nu am reușit să dorm noaptea. Nu puteam să îmi scot asta din cap. Îl sunam pe agent în fiecare zi să văd dacă s-a rezolvat transferul", a spus Turan, conform Mundo Deportivo.

Turcul a continuat și a vorbit despre Lionel Messi, dar a dezvăluit și care este idolul său: "Am vorbit cu Luis Enrique la telefon, care mi-a urat bun venit, un lucru care a contat mult pentru mine. Mă obișnuisem să sufăr în fața unor jucători ca Messi, Neymar, Suarez sau Iniesta, dar acum am onoarea să joc alături de ei. Messi e cel mai bun jucător din lume și Iniesta e idolul meu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  08 Iulie 2015, 05:47
Postat de Andrei Lucian pe 08 Iulie 2015, 01:21

Si eu care credeam ca va spune ca Hagi e idolul lui:))

E logic ca trebuia sa fie cineva de la Barcelona. Daca se transfera la Real, Ramos era idolul sau, daca s-ar fi dus la Juve, probabil Pirlo (Daca nu se transfera in SUA) si tot asa. :) Toata lumea stie ca idolul sau "adevarat" e Hagi, a spus-o de atatea ori ca ne-am plictisit.

1034665626561813
Andrei Lucian  •  08 Iulie 2015, 01:21

Si eu care credeam ca va spune ca Hagi e idolul lui:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează