INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un fost dinamovist va juca în UEFA Champions League » A semnat cu o echipă din Belgia

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 09:13

Israelianul Hatem Elhamed, cel care în retur a jucat la Dinamo, a ajuns la un acord cu formaţia belgiană Gent.

Campioana Belgiei şi formaţia israeliană MS Ashdod au ajuns la un acord, iar mijlocaşul s-a transferat pentru suma de 500.000 de euro.

"Sînt foarte fericit că am ajuns la Gent. Abia aştept să încep meciurile la noua mea echipă", a spus jucătorul de 24 de ani pentru GSP.RO.

Elhamed s-a antrenat o perioadă şi cu FC Bruges, echipa de pe locul doi, dar i-a preferat pe cei de la Gent.

20150707232105

700.000 €este cota lui Elhamed

Elhamed a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai "cîinilor" din retur şi a venit sub formă de împrumut. Pentru Dinamo, israelianul a jucat în 13 meciuri şi a marcat de trei ori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
randoom_._
randoom_._  •  08 Iulie 2015, 18:06

@baibuhda, uite ce scrie un *** aka dinamovist acolo: am citit in presa ca ai semnat cu GENT .o sa joci in UefaCampions Ligue ..eu unul si sigur dinamovistii o sa urmareasca cu interes meciurile formatiei belgiene GENT unde evoluezi tu. Iti doresc SUCCESE cu noua ta formatie si sa ajungeti in primavara europeana ..Esti un marcator si un mijlocas foiarte bun ,sunt sigur ca GENT a facut cea mai buna alegere .SUCCES dinamovistii mereu te vor urmarii cu RESPECT si iti vor ura NOROC MULT si un aport mare ca echipa sa atinga obiectivele propuse ,sa fi titular si jucator de baza ..SUCCESE ha ha ha. asa de prost esti ca dai un link unde dinamovistii se fac de rusine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

736116366513827
Mihai Raducu Florea  •  08 Iulie 2015, 16:24

Da "babahuda" , Adrian Mutu a ajuns cel mai bine din dinamovisti nu !? În afară de Radu Stefan tot ce a plecat de la voi sunt numai rebuturi. Nu exista vreun roman în clipa de fata care sa merite sa stea la o echipa mare din Europa. Respect !

113439465663714
Cata Lucuta  •  08 Iulie 2015, 15:47

Pi ce el era dinamovist asa in citeva luni EU nu cred atunci Marius Nicolae ce era? Bafta Duminica.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează