FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi știe ce-i trebuie Stelei pentru a redeveni o forță europeană » Cum pregătește revenirea suporterilor alături de echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 21:47

Mirel Rădoi a revenit la Steaua în vara acestui an, însă de această dată din postura de antrenor. Noul tehnician al campioanei României știe deja cum s-o transforme din nou pe Steaua într-o forță europeană.

"Cred că Stelei îi trebuie mai multă maturitate în timpul meciurilor cu miză. Sînt momente cînd nu reușim să ne concentrăm de la început, din primele minute.

Vedeți cum s-a întîmplat și cu Trencin, în meciul tur, am avut nevoie de 25 de minute să intrăm în joc. La acest capitol trebuie lucrat serios", a spus Rădoi pentru site-ul oficial al LPF.

"Sper să readucem suporterii în tribune"

Mirel vrea să readucă alături de echipă și suporterii, care au părăsit-o pe Steaua la sfîrșitul anului trecut, cînd Înalta Curte de Casație și Justiție nu i-a mai dat voie să folosească numele și emblema.

"Important este ca suporterii să vadă o schimbare de atitudine în evoluțiile noastre. Mai multă determinare și responsabilitate, și așa vor veni rezultatele. Ușor-ușor, prin rezultate bune și atitudine responsabilă față de joc sper să-i readucem pe toți în tribune. Pentru că fotbalul se joacă în primul rînd pentru ei, pentru suporteri!", a adăugat Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
steauaucl
steauaucl  •  28 Iulie 2015, 13:51
Postat de pihus_magnificus pe 28 Iulie 2015, 08:32

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) castigati grupa ?

am castigat grupa si asta nu de mult deci de ce nu siul asta ??? tu??? esti doar un alt miyic care se agita la fiecare go primit de STEAUA ca un *** in caldare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

683310131814455
Efimov Cristian  •  28 Iulie 2015, 11:18

FORTA EUROPEANA? :) ORI VOI PUNETI TITLURI DE 2 LEI ORI EL A FUMAT CEVA :)

nordik
nordik  •  28 Iulie 2015, 09:35
Postat de pepeman pe 28 Iulie 2015, 09:30

N-am nicio treabă cu fcsb, dar tu eşti prost rău. Auzi la el, "mai superbă"... Pfiuuuu...

auzi Pepe...esti ca si Oana zavoranu... n-ai treaba cu realitatea. schimba canalul de pe acasa gold pe eurosport, si uita-te putin la meciurile difuzate din liga 2 din germania, cauta undeva meciurile din championship... sa vezi dupa aia ce inseamna si ce este fotbalul ;)

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close