FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOŞANI 1-0

Grozavu a explicat ce s-a întîmplat cu Marius Croitoru de nu l-a inclus în lot

Foto: Adrian Pîclișan
Foto: Adrian Pîclișan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 23:50

Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a arătat dezamăgit de jocul slab al echipei sale din partida pierdută cu ACS Poli, scor 0-1.

"Am avut o prestație modestă. Am început jocul cu niște anomalii care se pot întîmpla doar în campionatul românesc. Am acumulat o oboseală psihică. Avem limitele noastre. Nu-mi pot explica ce s-a întîmplat la început. Dimitrov a jucat în primele etape și acum nu a mai avut cum...doar în România se poate întîmpla", a spus Grozavu la Digisport.

...despre lipsa lui Croitoru din lot: "Nu vă pot spune de ce nu l-am inclus pe Croitoru în lot. A avut unele probleme, dar nu vă pot spune ce s-a întîmplat".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1034665626561813
Andrei Lucian  •  28 Iulie 2015, 05:44

Asa e cand o faci pe "grozavu`":)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează