FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu Gheorghe a dezvăluit ce salarii au "cîinii" în Ștefan cel Mare » Ce spune despre strategia clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 21:30

Dinu Gheorghe, directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre salariile pe care jucătorii lui Mircea Rednic le au în Ștefan cel Mare și despre strategia clubului.

"La Dinamo am stabilit un buget de la început. Sînt salarii cuprinse între 5.500 pînă la 8.000 de euro. Aici se învârt sumele care se plătesc. Nu cred că e nici mult, nici puțin în comparație cu alte echipe.

Așteptăm să se iasă din insolvență și vor fi modificări în strategia de performanță a clubului. Avem confortul unei liniști financiare, nu avem datorii, s-au plătit toate datoriile din planul de reorganizare", a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (195)
loritzu
loritzu  •  29 Iulie 2015, 18:20
Postat de zidane92 pe 29 Iulie 2015, 12:17

Dinamo are antrenor,3 meciuri jucate,5p castigate de inspiratia si calitatea antrenorului care a facut modificarile tactice inspirate,vrei sa iti reamintesc ce gluma de antrenor incompetent si care facea o fata de *** care nu stia ce sa faca cand echipa pierdea aveam noi anul trecut! Pentru prima data la dinamo se vede un joc organizat,o aparare pusa la punct,un presing agresiv,ok nu aveam ocazii multe,nu atacam pentru ca momentan nu avem atacul pus la punct:roti a pierdut 2 meciuri din 3 ,gnohere inca mai trebuie sa slabeasca iar atacantul intarzie sa apara,avem un presedinte competent,vrei sa iti amintesc ce gluma de manager aveam anii trecuti care lua jucatori care se invitau la dinamo pe mail? Avem un om uns cu toate alifiile,cunoscator de fotbal,care a facut transferuri bune la dinamo ,dupa 5 ani de manangement defectuos si cel mai important dupa ani de zile in care Dinamo ajunsese sa fie batjocorita de arbitri mai rau ca chiajna si voluntari Dinamo a inceput sa fie din nou respectata de arbitrii,de toata lumea,de frf ,de lpf nu ne mai fura arbitrii ba chiar ne respecta asa cum meritam si ne dau 5-10 % meci de meci! Avem o stabilitate financiara,datoriile prevazute in planul de reorganizare s-au platit,lucrurile la Dinamo sunt din nou bune si daca vine un atacant de top suntem o candidata certa la titlu impreuna cu asa,fcsb si astra!

Depinde in ce fel vrei sa vezi lucrurile si in ce cheie vrei sa le evidentiezi. Ca Rednic este un antrenor bun, si ca care are si fler este adevarat. Si cu faptul ca Vama este un tip "experimentat" pot fi de acord. Mai departe ne despartim parerile : - sunt platite doar o mica parte din datorii, majoritatea sunt catre ANAF si asta e si motivul pentru care nu iesim inca din insolventa. E posibil ca instanta sa decida ca este corecta contestatia lor ceea ce si cred ca este; - felul in care s-a "construit" insolventa asta in opinia mea este de natura sa fie studiata cu atentie de catre Curtea de conturi, DNA sau un organ competent fiindca a fost si inca mai reprezinta o golanie; - strict legat de jucatori, am avut o echipa mai buna anul trecut decat acum, numai ca Rednic impreuna cu Vama, recunoscuti ca personaje cu un apetit mare pentru comisioane, au preferat sa ii pastreze pe Matei, Lazar si Alexe(initial, vanzarea a survenit recent) in loc sa-i tina pe Bunoza, Elhamed si Bilinski cei de la care trebuia sa inceapa constructia echipei pt. 2015/2016; - modalitatea *** in care s-au despartit de anumiti jucatori (Bili, Boubacar, etc, vezi si cazul Mihalcea&Bolohan), indiferent de cum ii vedem noi de valorosi si/sau indispensabili, arata ca dpdv moral nu suntem un club de/cu oameni de onoare ci mai mult de bisnitari. Iar aici au avut un cuvant de spus si Vama si Rednic pe langa Negoita; - in legatura cu arbitrajele nu stiu daca putem trage a

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  29 Iulie 2015, 14:51
Postat de corsair83 pe 29 Iulie 2015, 12:31

Stie cineva o data cat mai aproape de adevar cand va iesi Dinamo din insolventa? M-am saturat sa fiu tinta ironiilor la servici

In septembrie iesim suta la suta, atunci e ultima cale de atac a alora de la anaf altfel ca cazu se va solutiona si va disparea, practic DINAMO a facut platile inca din MARTIE dar deh, asa e in romania, lucrurile merg mai greu !!!

corsair83
corsair83  •  29 Iulie 2015, 12:31

Stie cineva o data cat mai aproape de adevar cand va iesi Dinamo din insolventa? M-am saturat sa fiu tinta ironiilor la servici

Vezi toate comentariile (195)
Comentează