INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Primele probleme pentru Luis Enrique » A rezistat doar 15 minute și va rata startul sezonului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 11:52

Douglas a suferit o ruptură musculară în meciul pierdut la penalty-uri în fața lui Chelsea, scor 4-6, și va fi indisponibil două luni.

Fundașul brazilian a părăsit terenul după doar 15 minute de joc, acuzînd o accidentare. Locul său a fost luat de Sergi Roberto, care a jucat ca fundaș dreapta. Luis Enrique îl anunțase încă de acum cîteva săptămîni pe cel care este mijlocaș la origini ca va avea nevoie de el în defensivă.

Douglas a suferit o ruptură la bicepsul femural drept și va fi indisponibil timp de 8 săptămîni. Asta înseamnă că apărătorul de 24 de ani va rata startul sezonului.

Barcelona are primul meci oficial pe 14 august, contra lui Athletic Bilbao, meciul tur din Supercupa Spaniei, în deplasare, la Bilbao. Pe 17 august e programat returul, pe Camp Nou.

Sezonul în La Liga începe pe 23 august, iar în prima etapă Barcelona o întîlnește tot pe Athletic Bilbao, în deplasare.

A 4-a accidentare în doar un an

Douglas a fost transferat în august 2014, în schimbul a 4 milioane de euro, pentru cinci sezoane.  Debutul oficial în tricoul blau-grana l-a avut în septembrie 2014, contra celor de la Malaga (0-0).

Pe 28 septembrie a suferit o accidentare la glezna stîngă. A fost indisponibil 3 săptămîni. Nici nu s-a recuperat bine, că s-a accidentat din nou pe 16 octombrie, tot la piciorul stîng.
După pauza de iarnă, Douglas s-a accidentat iar: ruptură musculară la piciorul stîng. A stat 4 săptămîni.

5 meciuri în blau-grana
a bifat Douglas: 2 în campionat, 3 în Cupă

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează