FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Steaua are probleme cu transferurile: "Impresarii vor să decidă în locul jucătorilor" » Ce fotbalişti îşi doreşte Rădoi de la Trencin

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 11:56

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat înainte de meciul cu Partizan că Steaua va transfera doi jucători din Armenia.

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a vorbit despre problemele pe care echipa le întîmpină cu transferurile celor doi şi despre ce fotbalşti vrea de la Trencin.

"Sînt jucătorii pe care noi i-am urmărit şi pe care îi dorim. Am negociat cu ei, dar avem ceva probleme din cauza impresarilor. Se pare că aceştia vor să decidă în locul jucătorilor.

De la Trencin, din ce ştiu eu, era vorba să îi aducem pe mijlocaşul Lobotka şi atacantul Jairo. Vom vedea în zilele viitoare dacă vom mai face transferuri şi ce jucători vom aduce", a spus Rădoi după meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
khal_37
khal_37  •  30 Iulie 2015, 21:05

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=1985/index.html

marioa
marioa  •  30 Iulie 2015, 18:12
Postat de randoom_._ pe 30 Iulie 2015, 14:02

problema este ca impresarul este lacom si vrea el mai multi bani decat jucatorul.

Da, vrea si el bani dar scuze, crezi ca se poate discuta sau semna ceva cu un jucator care are deja impresar? Iti garantez eu ca nu. Asa ca nu au cum sa ii ia moca adica gratis cum vrea ***. Vrea nu vrea trebuie sa discute si cu impresarul. Sa il intrebe pe Giovani Becali cum e treaba cu impresarii. Sau pe nevasta lui Reghe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maresal30
maresal30  •  30 Iulie 2015, 17:44
Postat de randoom_._ pe 30 Iulie 2015, 14:06

culmea este ca,chiar asa a strigat becali dupa meciul cu partizan,calificare. sansele sunt destul de mari. partizan nu poate juca la 0-0. ai vazut ca Steaua numai putin a pus presiune pe ei si la o faza fixa banala au luat gol. asa ca din start 0-0 nu are cum sa se termine. un 2-2 si CALIFICARE. pai in ultimi ani,in turul 3 acasa am facut 1-1 cu dinamo tbilisi si anul trecut in primul meci am facut 2-2. plus ca dupa 1-1 cu legia in playoff,ne-am calificat in grupe. deci cam toate drumurle dupa spre playofful ucl pentru Steaua.

steaua nu joaca nimic ,puscariasul e un prost ,echipa asta nu are ce cauta in grupe,e slaba ,nici sarbii nu ace cauta dar nici romanii,o sa fie umilintze si locul 4 asigurat

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close