FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Căpitanul "cîinilor" aşteaptă derby-ul cu Steaua: "Altfel ce profesioniști am fi?" » Promisiune inedită! Ce face dacă Dinamo va cîştiga un trofeu

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 17:55

Liderul din teren al lui Dinamo, Alioșa Vojnovici, a vorbit despre derby-ul cu Steaua, care se va juca pe 9 august (Detalii AICI) și a făcut și o promisiune: dacă va cîștiga un trofeu cu roș-albii își va rade barba.

"Fiicei mele de trei ani și jumătate îi place că am barbă. Nu-mi place să fac promisiuni, dar dacă Dinamo va cîștiga un trofeu anul acesta, nu va fi o problemă pentru mine să-mi rad barba.

Știm că Steaua cel mai bogat club din țară, dar cel fel de profesioniști am fi dacă ne-ar fi frică de un meci?", a declarat Vojnovici la ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
reddogsv
reddogsv  •  31 Iulie 2015, 10:40
Postat de gerulozaurus pe 30 Iulie 2015, 20:17

Alioșa made in Securistan! TORTZIONARILOR :))

Da, asa e. Asta e cel mai mare ***, Van Harren e securist, iar Fai e cel mai mare militian. Prostie cu doctorat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  31 Iulie 2015, 02:11
Postat de gerulozaurus pe 30 Iulie 2015, 20:17

Alioșa made in Securistan! TORTZIONARILOR :))

Vezi ca securisti erau si in cadru armatei :))) aaa stai, am uitat, FCSB-ul nu mai apartine de MAPN, apartine de GGBI adica de GIGI BECALI :))))))

zecs93
zecs93  •  31 Iulie 2015, 02:09
Postat de randoom_._ pe 30 Iulie 2015, 18:46

de ce ar iesi cineva in strada pentru o supercupa? wtf? supercupa este un fel de amical oficial,fara valoare:bani nu se dau,in europa nu te duce. gymd aka pr999tslaul siteului strikes back.

Ce smecher esti tu, daca ati fi luat voi supercupa si nu aia de la astra schimbai discursu domn presedinte cum ca supercupa e importanta, face parte din competitie, e un trofeu si alte scuze penibile, atunci cand o i-a alti e doar un simplu amical.... doamne *** !!! Inca odata ne-ai demonstrat ca prostia ta strikes back *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează