FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii sînt atenționați: "Bă, voi vreți să intrăm într-un proiect de 7 ani ca Dinamo în care tot își caută proiectul?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 18:24

Mihai Stoichiță a fost dezamăgit de jocul prestat de Steaua în meciul cu Partizan, scor 1-1, și a tras un semnal de alarmă.

"Bă, voi vreți să intrăm într-un proiect de 7 ani ca Dinamo în care tot își caută proiectul?! Steaua e altceva. La Steaua veneau fetele din Drumul Taberei să vadă spectacol", a spus Stoichiță la Digisport.

Fostul antrenor al Stelei a caracterizat și cîțiva fotbaliști din meciul cu Partizan:

"Tade vrea, dar nu-și găsește locul. Se luptă, dar nu are baloane clare. Chipciu a avut un meci slab, dar eu îl consider un jucător extraordinar. Toșca a crescut, sînt mîndru pentru că eu l-am adus la echipă. Papp e într-o scădere de formă. Alcenat nu e încă pregătit. E un jucător foarte bun, dar nu e pregătit", a mai adăugat Stoichiță.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
10203839225041363
Vasi Mar  •  31 Iulie 2015, 10:37

@CREVE:VISE 'EROTICE" A UNUI FALIMENTAR FAN FC DINGO!!

creve
creve  •  31 Iulie 2015, 09:43

Oricum acolo o să ajungă! Încă o ratare în europa și încep reducerile la FCSB. În primă fază dispar investițiile, apoi apar plecările și reducerile salariale. Apoi or să caute alt investitor.

bobomax
bobomax  •  31 Iulie 2015, 09:16

Penibil Stoichita cu aceste comentarii .... aproape in fiecare zi apare cu astfel de comentarii critice , de parca a vazut alt meci .....stiu ca isi cauta echipa si s-a pus pe sapaturi dar sa-si vada de treaba lui sa lase pe altii sa lucreze ....

Vezi toate comentariile (54)
Comentează