INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTOBIOGRAFIE

Două episoade memorabile din viața lui Diego Costa » Și-a călcat cîinele în parcare și l-a impresionat pe Terry din prima zi

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 19:29

O biografie a lui Diego Costa, 26 de ani, intitulată "Diego Costa, arta războiului", va apărea în curînd pe piață, iar pentru promovarea cărții au fost publicate cîteva pasaje interesante.

Unul dintre acestea este despre momentul în care atacantul de origine braziliană și-a călcat cîinele, întîmplare povestită de fostul coechipier al lui Diego Costa de la Atletico, Paulo Assuncao. "Diego și-a adus cățelul Yorkshire Terrier la Madrid, iar într-o zi cînd parca mașina nu și-a dat seama că în spate era cîinele și l-a călcat. A fost devastat - deprima complet timp de o lună. Cînd l-am întrebat ce a pățit a făcut o criză. Mi-a zis: «Nu pot să cred. Mi-am omorît cîinele. A ieșit din casă să mă salute și eu nu l-am văzut și l-am călcat»".

Un alt episod memorabil este despre sosirea sa la Chelsea. Diego ajunsese în cantonamentul de la Cobham pentru prima sa zi la clubul englez. Oscar i-a făcut cunoștință cu noii colegi, iar cînd a ajuns la grupul format din Terry, Matici, Cahill și Ivanovici, Costa le-a strîns mîna și i-a surprins cu un mesaj într-o engleză stricată: "Merg la război. Veniți cu mine!". S-au amuzat, dar cînd Costa a plecat și-au aruncat cîteva priviri cu subînțeles: "Ne-am găsit omul. El e atacantul războinic de care avem nevoie!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează