FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua merge tot mai rău » Becali și-a reluat vechile obiceiuri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 01:00

Cu Gigi nu se poate cîștiga! Roș-albaștrii au obținut un singur succes pe teren propriu cu patronul în libertate, 2-0 cu Botoșani.

Becali și-a reluat și vechile obiceiuri: l-a distrus pe Cojocaru după 1-1 cu Partizan, deși portarul nu a greșit la golul sîrbilor! Înainte de acest episod, el îi amenințase pe jucători cu insolvență și transferuri!

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi detalii despre situația de la Steaua și influența lui Gigi Becali în echipa lui Rădoi!

 Alte subiecte exclusiv print:

✓Semne rele pentru returul de la Belgrad! Coșmarul lui Rădoi înainte de Partizan
✓Interviu cu Șumudică după ce a plecat neînvins de la Londra: "Eram mulțumit și dacă pierdeam la un gol diferență"
✓Episoade amuzante povestite de Dinu Todoran: "Am venit și eu «obosit» ca Tamaș la antrenament!"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Cristi Pletea, liderul mondial al cadeților și proaspăt CE la tenis de masă: "Nu m-aș face de rușine la un club străin"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
vasglo
vasglo  •  01 August 2015, 15:47
Postat de jim_raynor pe 01 August 2015, 11:52

corect,fc steaua sa n-are datorii dar ce spune dragomir este corect? http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dumitru-dragomir-steaua-trebuia-retrogradata-gigi-becali-l-am-pastrat-in-functie-245873.html "O spun cu toată responsabilitatea, Steaua trebuia retrogradată. De ce? Păi, uitaţi-vă ce datorii are către stat. 14 milioane de euro din vechea societate, acum mai are cred alte 7-8 milioane de euro la stat, taxe, impozite. Cum a luat licenţa acest club, din moment ce Bistriţa a fost retrogradată pentru 75.000 de euro?"

Dragomir, "gluma" asta de om (in realitate un "capo di tutti capi" al fotbalului romanesc") da verdictul!!?? ***Hai sa fim seriosi! Becali, cu toate limitarile lui, a "bagat ceva bani" in fotbal pana sa ajunga sa mai si scoata! Dragomir, o fi bagat ceva, ca de scos stie toata lumea ce si cat a scos?!......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 August 2015, 14:06

Nu a invatat nimic la "facultate" acest individ, oricum, nu cred sa invete ceva in viata lui, nu e capabil de astfel de "performante".....

khal_37
khal_37  •  01 August 2015, 13:46
Postat de unico_biancorossi pe 01 August 2015, 13:34

oo, nea gigi bulau, scriitorul dintre zabrele...)) ____ a csris el insusi asa ceva ? nu stim, criticii vor elucida sorgintea : cetatenii din peluza/cu urme de ruj pe buza/ confunda defuncta steaua/ cu creata fecesebeaua !..) care stea? zise poetul/magica nu mai exista !/o rupse ***../ce atinge, nu rezista !..)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează