INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, MIERCURI 5 AUGUST, 21:30, PROTV, GSP.RO

Două meciuri care îi dau coșmaruri lui Rădoi înainte de returul cu Partizan! Cum a ratat ca jucător calificarea după 1-1 pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 10:34

Steaua și Partizan au terminat la egalitate, scor 1-1, prima manșă a turului III al preliminariilor UEFA Champions League.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă două meciuri în care Steaua, cu Rădoi în teren, a ratat calificarea, după ce în tur a făcut 1-1 pe teren propriu.

În 2005, urma play-off-ul UEFA Champions League, iar adversara s-a numit Rosenborg. Turul s-a jucat pe Ghencea și s-a terminat 1-1, iar la retur, Rădoi a fost titular şi căpitan, ca şi în prima manşă.

Ce a urmat în Norvegia a fost ceva horror pentru Mirel. O prestaţie catastrofală, cu erori mari la primele două goluri şi cu un autogol care a dus tabela la 3-0 pentru gazde.

Steaua a reintrat în joc cu două goluri, dar atît. N-a egalat şi a pierdut calificarea, iar fluierul de final al arbitrului l-a găsit pe Rădoi izbucnind în lacrimi.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală cînd a mai ratat Rădoi calificarea după 1-1 în tur și ce spune antrenorul roș-albaștrilor despre meciul cu Rosenborg.

 Alte subiecte exclusiv print:

✓Interviu cu Șumudică după ce a plecat neînvins de la Londra: "Eram mulțumit și dacă pierdeam la un gol diferență"
✓Episoade amuzante povestite de Dinu Todoran: "Am venit și eu «obosit» ca Tamaș la antrenament!"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Cristi Pletea, liderul mondial al cadeților și proaspăt CE la tenis de masă: "Nu m-aș face de rușine la un club străin"

Meciul Partizan - Steaua se va disputa miercuri, 5 august, de la ora 21:30, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO,

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
sexilian
sexilian  •  01 August 2015, 18:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  01 August 2015, 18:18

Multumim GSP si in special jurnalistilor de "talie mondiala", Popescu, Raureanu, Craitoiu, Udrea, Mironica, Fratele Karamazov, etc...pentru efortul lor zilnic depus pentru propasirea fotbalului romanesc si, in special, pentru modul in care sustin SINGURA ECHIPA DE FOTBAL ROMANEASCA CARE CONTEAZA IN EUROPA, in ultimii 12 ani, STEAUA BUCURESTI!!.......:))

iobag
iobag  •  01 August 2015, 15:18
Postat de unico_biancorossi pe 01 August 2015, 13:36

numai vesti bune. suntem destepti, ne protejam Palmaresul.

hai ca acum esti si spiritual

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close