FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Olăroiu le răspunde criticilor lui Rădoi: "Ce trebuia să facă, să antreneze juniori pînă la 80 de ani?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 12:14

Tot mai mulți oameni din fotbal l-au critica pe Mirel Rădoi cînd a ales să-și înceapă cariera de antrenor de la cel mai înalt nivel și a acceptat să antreneze Steaua.

Cosmin Olăroiu, omul care a fost în permanență în ultimii 10 ani alături de Rădoi, le răspunde contestatarilor fostului căpitan stelist.

"Trebuia sa antreneze o echipa de copii din categoria onoare? De acolo pleca la juniori și de acolo pînă ajungea la 60-80 de ani era în Liga 1. Era perfect... Conducerea îl știe și cred că a făcut cea mai bună alegere. Va ajunge mare antrenor, cum a fost și ca jucator", a declarat Olăroiu pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (180)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  03 August 2015, 00:47

*** mentorul lui Radoi din umbra! Se vede tactica lui la Steaua, 99% din mingi sunt jucate/bubuite de pe linia de fund, direct pe varf. Tade peste tot in jumatatea adversa. El centreaza, si tot de la el se asteapta ca sa si marcheze...trist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorro5
zorro5  •  02 August 2015, 21:47

Si pentru ca am uitat,...un mare bravo Romaniei din 1994, Iordanescu, Hagi, Ilie Dumitrescu, Raducioiu, si toti ceilalti au fost la inaltime! Daca aveam mai mult noroc cu Suedia la 11 m,...eram campioni mondiali,...ca pe Brazilia in acel timp ii terminam,...ca pe celelalte sud-americane ,..Columbia si Argentina!!! Si acum visez,..cum ar fi aratat Romania,...campioana mondiala la fotbal!!! ; din pacate am un cosmar etern dupa acel meci !!!

zorro5
zorro5  •  02 August 2015, 21:33

Agramat,...ne-agramat sper ca lumea a inteles ce vreau sa spun,...deci Radoi nu are ce cauta ca antrenor la Steaua ! Un antrenor e si un profesor,...pedagog pe limba unora,...si ca sa fii asta trebuie sa ai mai multa scoala ca elevii tai!!! Dictatura nu merge in fotbal,....Radoi inainte sa-l dea afara pe Tamas (un fundas de 3 ori mai bun ca Radoi la 25 de ani),...trebuia sa discute cu el ca niste colegi ,...ce au fost. O sa mai tin din nou cu Steaua cind Ilie Dumitrescu va fi antrenor - un tip superb, care stie fotbal,..care a facut un meci cu Argentina in 1994 ca nici un alt fotbalist,...si caruia nu i-a fost rusine sa ia ore de romana,...ca sa fie un comentator de exceptie la Digi Sport!!! ; Bravo Ilie, bravo Hagi,..bravo Romania!!!

Vezi toate comentariile (180)
Comentează