FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi revoluționează fotbalul românesc » Ce măsura unică a luat "Regele"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 20:15

Gică Hagi se pregătește să vină cu o inovație în Liga 1. Fanii formației "Regelui" vor avea și altă posibilitate de a-și urmări favoriții, în afara televizorului.

Contul oficial de Facebook al clubului a anunțat că echipa din Constanța își va inaugura propriul post de radio, unde va oferi ascultătorilor meciurile Viitorului.

"Departamentul Social Media de la Academia Hagi vă pregătește o nouă surpriză! În scurt timp se va lansa oficial Academia Hagi Radio, care va emite 24/7 aici în pagina de Facebook.

Intenționăm să transmitem LIVE toate meciurile FCV în Liga 1, comentate de unul din cei mai renumiți crainici sportivi din România! La AGH Radio veți mai putea asculta atît știri despre clubul nostru precum și remix-uri de ultimă oră realizate de DJ celebri", se arată pe pagina de socializare a clubului dobrogean.

 

Update: Departamentul Social Media de la Academia Hagi va pregateste o noua surpriza! In scurt timp se va lansa oficial...

Posted by Academia de fotbal Gheorghe Hagi on 3 August 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
cosimo7
cosimo7  •  04 August 2015, 11:08

Domnii de la GSP, imi aduc aminte ca acum vreun an de zile ati avut o editie online la misto, ca atac la titlurile imbecile de la ***. Acest articol este doar un mic exemplu despre cum le calcati pe urme, au fost si altele mult mai evidente dar de-abia acum m-am obosit sa si comentez. Diferenta e ca intre *** si dvs., cei de la ***, pe langa titlurile imbecile mai au si articole interesante pe care le putem vedea si online, nu doar in gazeta tiparita. Macar anuntati din titlul articolului ca exista doar in editia tiparita, sa stim sa nu mai dam click degeaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cosimo7
cosimo7  •  04 August 2015, 11:04
Postat de Danut Ognean pe 04 August 2015, 10:29

il revolutioneaza cu blaturi ordinare cu asta revolutioneaza marele hagi fotbalul romanesc cu blaturi pro fcsb rusineeee marelui rege

mai termina ma cu carcotelile, oameni care n-au dovezi pentru nimic da le place sa dea din plisc

100002473541087
Danut Ognean  •  04 August 2015, 10:29

il revolutioneaza cu blaturi ordinare cu asta revolutioneaza marele hagi fotbalul romanesc cu blaturi pro fcsb rusineeee marelui rege

Vezi toate comentariile (18)
Comentează