FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Cătălin Munteanu s-a retras, dar va rămîne tot în fotbal

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 20:42

Cătălin Munteanu a luat decizia de a se retrage din activitatea de fotbalist la 36 de ani, după ce în ultimul  an a jucat șase luni la Viitorul și restul la FC Brașov.

"A fost o decizie după un an în care am evoluat 6 luni la Brașov și 6 la Viitorul. A fost o decizie grea, dar am simțit că e cel mai bine să mă retrag acum. Au mai fost cÎteva oferte și a fost greu să le refuz. După 19 ani, e greu. Dar mai bine acum, acum este momentul", a spus Munteanu la Digisport.

Fostul mijlocaș nu va ieși definitiv din fotbal, acesta fiind angajat pe postul de consiliere sportiv la AFAN, iar în viitor are în plan să-și ia diploma de antrenor.

Cătălin Munteanu a bifat de-a lungul carierei echipe ca Steaua, Salamanca, Atletico Madrid, Espanyol, Albacete, Real Murcia, Dinamo, FC Brașov și Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
iobag
iobag  •  04 August 2015, 00:37

tin si acum minte ce gol a dat cu bastia in deplasarea aia nebuna cand ultrasii francezi mai aveau putin si intrau pe teren .i se zicea cap de zmeu, la dinamo a fost o umbra a fotbalistului care putea fi cand era vandut la 20 de ani de steaua in spania.

mariuss72
mariuss72  •  03 August 2015, 23:48

Multumim pentru ce ai facut la Dinamo si in fotbal in general, multa sanatate si succes in viitor.

spinoza
spinoza  •  03 August 2015, 23:12

Multa sanatate Catalin! Succes in cariera de antrenor. Ai fost un fotbalist foarte bun, un tip serios, familist si de cuvant. Respect!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează