INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UEFA

Hagi şi Popescu, lăudaţi de UEFA » Sînt în topul celor mai bune transferuri făcute în istorie în Turcia

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 16:30

UEFA a făcut o listă cu cei mai importanţi jucători veniţi în Turcia, după transferurile lui Nani, Podolski, Mario Gomez, Samule Eto'o şi Robin van Persie.

Site-ul UEFA prezintă cei mai buni 10 jucători care au fost aduşi de formaţiile din Turcia, iar printre aceştia figurează şi Gică Hagi şi Gică Popescu.

Primul pe lista UEFA este Gică Hagi, care a făcut istorie în tricoul lui Galatasaray.  Adus în 1996 la Galatasary, unde a jucat pînă în 2001, "Regele" a devenit rapid unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria clubului.

Alături de formaţia turcă, Hagi a cucerit de patru ori titlul în Turcia, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Al treilea pe lista UEFA este Gică Popescu, care a jucat la Galatasaray 1997 şi 2001. Fundaşul român a evoluat pentru formaţia turcă într-o perioadă excelentă şi a contribuit decisiv la cîştigarea Cupei UEFA şi mai are în palmarest trei titluri în Turcia şi Supercupa Europei.

Alte nume importante trecute pe listă sînt: Alex, Diego Lugano, Didier Drogba, Tomas Sivok, Pierre van Hooijdonk, Shota Arveladze, Mario Jardel şi Claudio Taffarel.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează