SPORTURI  »  TENIS  »  PERFORMANŢĂ

Ţiriac a fost şocat după ce a văzut-o pe Simona Halep: "Nu pot să-mi explic"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 16:18

Simona Halep a avut performanţe excelente în ultimele săptămîni, reuşind să ajungă în finalele de la Toronto şi de la Cincinnati. De fiecare dată s-a recunoscut învinsă, Belinda Bencic şi Serena Williams fiind învingătoarele din finale.

Totuşi, Simona a arătat o formă foarte bună şi a impresionat lumea tenisului. Mai mult, a urcat şi pe locul secund în clasamentul WTA, urmînd să fie cap de serie 2 la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

De evoluţia româncei a fost impresionat şi Ion Ţiriac, fostul mare tenisman avînd numai cuvinte de laudă la adresa Simonei:

"A avut o pauza foarte lunga, a fost spectaculoasa performanta facuta. Nu pot sa-mi explic cum, dupa atata pauza, te duci si faci asemenea performanta. Se vad insa si golurile lasate de pauza prea lunga.

Daca ajunge sa joace 3-4 meciuri dificile, de durata, e o problema. Fizic nu este inca acolo. Sa speram ca saptamana asta o sa fie o saptamana buna pentru ea", a spus Ţiriac, potrivit Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
dansulnorilor
dansulnorilor  •  28 August 2015, 00:04
Postat de alegsandru pe 27 August 2015, 19:29

Eu vreau sa înțeleg aceasta anomalie a creației lui Dumnezeu numita "români " mai bine așa că apelez la voi să îmi spuneți de ce este acest tiriac idolatrizat în această țară?

nu cred ca este idolatrizat, dar este un specialist al tenisului. Recunoscut la nivel mondial. Deci e normal sa i se ceara parerea, nu crezi? Sa inteleg ca si tu esti tot o anomalie?

890499427679834
Cristian Moanta  •  27 August 2015, 22:49

Bai, gsp.ro, invata sa pui titlu, chiar daca vrei sa fie unul... socant. In limba romana, expresia "a fi socat" are o conotatie negativa. Nu poti sa fi socat de ceva bun, ci doar de ceva rau. Din titlul vostru, socant ce-i drept, se intelege ca Ion Tiriac a fost neplacut surprins de performanta Simonei si nici nu poate sa-si explice. Uauuu... De o performanta buna poti sa fi uimit, nu socat, da? Si vorba altor mesageri, mai usor cu Tiriac asta ca nu de la el vine lumina.

alegsandru
alegsandru  •  27 August 2015, 19:29

Eu vreau sa înțeleg aceasta anomalie a creației lui Dumnezeu numita "români " mai bine așa că apelez la voi să îmi spuneți de ce este acest tiriac idolatrizat în această țară?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează