INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG - STEAUA 3-1 LA GENERAL

Reghecampf: "Nu vreau să dați vina pe Gigi Becali. Și el poate are un procent de vină, dar nu e singurul vinovat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 23:07

Antrenorul lui Litex, Laurențiu Reghecampf, a comentat ratarea calificării Stelei în grupele Ligii, cu Partizan, și apoi ale Europa League, cu Rosenborg.

"Cred că e pentru prima dată cînd voi fi mai dur și spun: pentru Steaua e o tragedie!

Îl apreciez foarte mult pe Helmuth Duckadam, dar nu sînt de acord cu ce a zis. Astea cu <să vedem>, <mergem înainte>, astea n-ar trebui spuse după un asemenea meci. OK, cîștigi cu 1-0, dar Steaua putea să o întreacă pe Rosenborg în ambele manșe. Dacă erau mai atenți și analizau mai bine nu se ajungea niciodată aici. Greșelile trebuie analizate și reparate.

despre adversari: Steaua putea depăși fără probleme Partizan. Apoi, Rosenborg n-a pus nici o problemă Stelei, au fost doar greșelile din tur, Steaua trebuia să se califice pentru că e mult mai valoroasă. Echipa are valoare. S-au investit foarte mulți bani, Steaua trebuia să joace în grupele Ligii

despre transferuri: Transferurile totdeauna le face antrenorul. Nu vreau să dați vina pe Gigi Becali. Și el poate are un procent de vină, dar nu e singurul vinovat. Nu trebuie să dăm vina nici pe Rădoi, sînt foarte mulți oameni care lucrează la Steaua, fiecare trebuie să aibă responsabilitatea lui", a declarat Reghecampf la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
stelistul1
stelistul1  •  28 August 2015, 15:57

Bah ***, acum ai inceput sa ne spui ce vrei tu sa facem noi? Mai du-te dreak de soarice oparit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rikiriki365
rikiriki365  •  28 August 2015, 13:17

manelist sau nu ,a creat o echipa cu mare personalitate la Steaua.dar na ,romanii ii interseaza ce muzica asculta ,nu ce realizeaza.Steaua cu Reghe anul asta era in Liga.

lpep
lpep  •  28 August 2015, 10:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai vazut tu extrasele de cont de la Steaua? Du-te, bai, la plimbare!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează