INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG - STEAUA 3-1 LA GENERAL

Ce urmează la Steaua » Viitorul în ceea ce privește transferurile și antrenorul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 23:34

Directorul sportiv al Stelei în acte, în fapt antrenor, Mirel Rădoi, a explicat ce planuri de viitor are și a comentat sancțiunea aplicată de UEFA asupra sa, despre care s-a vehiculat că ar fi fost inițiată de Ionuț Lupescu, director tehnic la UEFA, cu care Rădoi a avut un conflict în trecut, după care s-a și retras de la națională.

"Cu jucătorii pe care îi avem mergem pînă în iarnă. Iar eu voi duce acest sezon pînă la capăt indiferent de rezultate. Trebuie să cîștigăm campionatul pentru a avea din nou acces la meciuri frumoase.

Nu cred că Ionuț Lupescu a fost implicat în sancțiunea care mi s-a dat, el e pentru altceva la UEFA. Mă bucur că de cînd s-a dat «legea Rădoi» și în Liga 1 e clar pentru toți ce trebuie să facă. M-aș bucura să se respecte regulile. Eu am fost sincer de la început, moral sînt curat", a spus Rădoi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
valentinn10
valentinn10  •  28 August 2015, 18:37

ortegaaaa ,***....FORTA FCSB < FORTA STEAUA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 August 2015, 10:31

N-ai plecat mai Ratoi ,credeam ca nu te-ai mai intors cu echipa ,sau te-a lamurit Macadam ,aaaaaaaaaaaaa,"te vor mesele" asta-i alta treaba ,poate vreti sa faceti rocada cu Poli Tms. din pley of in pley aut. Succes.

adianghelescu
adianghelescu  •  28 August 2015, 08:55
Postat de crimson.veritas pe 27 August 2015, 23:58

stai ca n-am inteles ... esti sau consumi? ...:))

La mintea ta odihnita cum sa intelegi ca intrebarea este pentru tine copil al strazii

Vezi toate comentariile (40)
Comentează