INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG -STEAUA 0-1, 3-1 LA GENERAL

VIDEO Nebunie în vestiarul lui Rosenborg » Cum au sărbătorit norvegienii calificarea în fața Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 11:23

Chiar dacă a pierdut meciul de aseară, 0-1, Rosenborg s-a calificat în grupele Europa League, după 3-1 la general.

Jucătorii lui Kare Ingerbrigtsen nu au fost afectați că au pierdut pe teren propriu, iar după meci au sărbătorit calificarea.

Așa cum au obișnuit după ultimele meciuri, jucătorii lui Rosenborg au petrecut în vestiar și au cîntat precum fanii echipei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  28 August 2015, 16:43

bravo lor :)) sa isi ia iei goluri , decat Steaua.

sexilian
sexilian  •  28 August 2015, 16:33

*** au fost umpluti de respect,nu stiu ce inseamna in norvegiana,***a,cred ca ceva de bine, ca-n romana,de acum inainte eu *** le voi oferi numai stima norvegiana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

m1k3
m1k3  •  28 August 2015, 15:23
Postat de eugen76_pan pe 28 August 2015, 14:49

baaa,ce rezultate ati avut voi in afara de semifinala europa league pana acolo batand numai echipe din lumea a 5-a a fotbalului?nimic! calificari in grupe din pozitiei cap de serie datorita UNIUNII SOVIETICE 86 ..CUPA AIA CASTIGATA DE RUSIA PCR..

N-ai treaba cu fenomenul..din '86 incoace..mereu ultima echipa romaneasca ramasa in competitie..mai putin in '90 si in cei doi ani in care nu a jucat in Europa :)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează