INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AZ - ASTRA 2-0

Dinu Gheorghe critică tactica lui Șumudică la Alkmaar: "N-am înțeles nimic! AZ este o echipă modestă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 19:23

Astra a ratat calificarea în grupele Europa League deși cîștigase turul cu AZ Alkmaar, scor 3-2. Giurgiuvenii au pierdut însă în Olanda, scor 0-2, la capătul unui meci extrem de slab al echipei lui Șumudică.

Dinu Gheorghe a criticat și el evoluția Astrei și consideră ratarea calificării o rușine.

"Nu am înțeles nimic din jocul Astrei la Alkmaar. Mi-a părut foarte rău. Oricum, e o rușine pentru Astra că nu s-a calificat. A avut un culoar fantastic.

Cu această Alkmaar, o echipă nouă, adunată în vara asta, nu aveau cum să rateze calificarea. Chiar dacă Silvică Lung a greșit, i-a salvat de 3-4 ori pînă în momentul ăla, nu cred că poate fi acuzat.

Astra nu a avut nici o ocazie de gol tot meciul. Aici nu am înțeles ce a pregătit Șumi. Cît de bine ar fi jucat olandezii, el a spus că au fost agresivi. Nu au fost agresivi, nu au făcut presing aproape deloc. O echipă modestă, care a pierdut mulți jucători vara asta", a zis Dinu Gheorghe la Digi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
tonyys
tonyys  •  29 August 2015, 09:37

sumudica e un antrenor slab - coltescu si presa l-au facut mare...daca pierdea cu 2-3 acasa cu Steaua si daca nu era laudat atat dupa ce a eliminat echipa a 3-a a lui west ham - locul 12 in anglia...nu s-ar mai fi umflat atat in pene si sa se considere un mare antrenor.

stelistul1
stelistul1  •  29 August 2015, 05:37
Postat de dansulnorilor pe 29 August 2015, 00:38

Stelistii comenteaza de Astra ca e penibila. Dar echipa voastra *** ce mai e, ca a luat-o ca melcul cu 3-0 acasa de la o echipa mai slaba decat Alkmaar?

Tu vorbesti despre fecesebe, nici o legatura cu Steaua.

dansulnorilor
dansulnorilor  •  29 August 2015, 00:38

Stelistii comenteaza de Astra ca e penibila. Dar echipa voastra *** ce mai e, ca a luat-o ca melcul cu 3-0 acasa de la o echipa mai slaba decat Alkmaar?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează