FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Rednic îl atacă pe Iordănescu: "Atît timp cît o să fie un selecționer stelist nu o să vedem un jucător dinamovist convocat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 11:38

Mircea Rednic a vorbit despre posibilitatea ca un dinamovist să fie convocat pentru dubla României cu Ungaria și Grecia și l-a atacat pe selecționerul Anghel Iordănescu.

"Cît timp o să fie un selecționer stelist nu o să vedem un jucător dinamovist convocat. Sau foarte rar. Trebuie să dea vreo zece goluri pe meci.

Spun asta așa, din dragoste. Noi nu avem valoare. Au toți aia de la Steaua valoare. Selecționerul îi ia pe toți", a spus Rednic potrivit DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (259)
zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 21:53
Postat de brancusi pe 30 August 2015, 17:51

Acum Strambu chiar isi justifica acest renume,fiindca in afara de Filip si Marc,intr-un lot largit,Dinamo nu are propuneri serioase pentru nationala.La fel de adevarat este insa ca ,la forma actuala,nici Papp sau Chipciu n-ar putea emite pretentii mai mari.Iar deasupra tuturor,obtuzitatea consacrata a lui Cascheta,cu toata tevatura cu Budescu sau incapatanarea cu Marica,pe care la ce atacanti avem, il poti aduce si din parculet.

Inca ceva pentru voi toti astea contestatarii lui Rednic, Rednic nu se refera strict la perioada asta pentru ca DINAMO in afara de Marc,Filip si Gavrila nu are pe cine sa cheme la nationala pentru ca are straini, rednic sa referit in general, in toti acesti ani, ati uitat ca in prezent si in trecut nationala era formata din stelisti ( pardon, actuali fcsbisti) ???

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 21:51
Postat de iobag pe 30 August 2015, 17:33

Pana la urma hai s'o luam logic. Ok,are dinamo piese de piese dar nu sunt chemati la nationala ca steaua, comunistii, spaga etc. Atunci de dinamovistii s'au bucurat la un egal cu steaua de parca castigasera world cup? :-)))))) poate sa raspunda vreun fan strambu ?

voi vorbiti mah, dupa ce ati scos egalul de pe GHENAcea scor 1-1 datorita palugei aleia antitalentate ASANOVIC a fost revelion la voi in vestiar, doamne, ce rusine sa va fi batut new new insolventa dinamo upgradata 1929292993993 de ori !!! Hai uscheala !!!

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 21:49
Postat de saviola2_8 pe 30 August 2015, 17:37

atata nedreptate rar mi-a fost dat sa vad super valorile de la dinmu ya sa nu fie convocate? pfoa, cum sa nu te oftici! si strambu i-a dus pe locu` 2 frate, si mai sunt doar 2 etape si castiga campionatu joaca in shampions league, visu` unei nopti de vara!:))) strambu din iarna il inlocuieste pe benitez, iar nationala va fi formata numai din mega valorile ***.

merge popa credinciosu, paul praff, alex scuipiciu, alin Pusca sau Tosca, astea merita corect ??? Hai sa-i cheme si cu Grecia sa ne bata *** :)))) ce bine mi-ar pare, sa se mai invete cashceta cu generalii de la fcsb :)))) Hai bre, tot lotu la NATIONALA dah ?? asa !!! P.S: Diferenta e ca Rednic ar putea in viata asta vreodata daca ar ajunge la Real Madrid sa stea pe banca lega, Mirelush din pacate, trebuie sa i-a BACU, slabe sanse !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (259)
Comentează