INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Vîrf de PAOK » Ciprian Marica pleacă de la Konya și și-a găsit deja echipă

Chiar dacă are 25 de goluri în 70 de meciuri la
Chiar dacă are 25 de goluri în 70 de meciuri la "națională", Marica n-a mai fost convocat și pentru dubla cu Ungaria și Grecia

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

După ce a refuzat oferta lui AEK Atena, 400.000 de euro anual, atacantul în vîrstă de 29 de ani ar accepta 700.000 euro la PAOK. Un an contract, plus opțiune pentru încă un sezon.

Marica și-a revenit după a 4-a operație de menisc, nu mai are probleme la genunchi, a făcut pregătirea de vară la Konyaspor, dar antrenorul Aykut Kocaman l-a scos din cărți. Nu l-a inclus în lot în primele 3 etape ale campionatului turc. Și atacantul a pierdut cel mai important meci al "naționalei" din campania pentru Euro 2016, la Budapesta, contra Ungariei.

Cînd Konya l-a anunțat, ca PAOK pe Raț, că nu mai intră în planurile staff-ului tehnic, deși mai avea un an de contract, Marica a înțeles mesajul. Și-a căutat echipă și, se pare, a și găsit-o! Nu în Spania, deși Getafe și Betis îl voiau, ci în Grecia. Chiar la fosta formație a lui Raț.

Inițial, AEK Atena a încercat să-l transfere, dar propunerea nu l-a mulțumit: 400.000 de euro salariu anual. PAOK a ridicat oferta: 700.000 pe sezon. Marica e așteptat azi la Salonic să semneze. Angajament pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă o stagiune.

1.200.000 €era salariul anual al lui Marica în Turcia, la Konyaspor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează