FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Mircea Dușa nu înțelege o decizie a celor de la Steaua: "Nu știu de ce au renunțat"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 17:00

Stadionul Ghencea este departe de standardele impuse de UEFA, însă chiar și așa, ministrul Mircea Dușa consideră că arena este destul de "generoasă".

"Sînt probleme de bani pentru că trebuie ca o parte din veniturile realizate de pe urma emblemei clubului să revină clubului.

Nu știu de ce a renunțat (n.r Steaua ) să mai joace pe Ghencea. E un stadion generos. Are 4-5 terenuri de fotbal de rezervă", a zis Dușa la B1. 

Steaua plătea 23.000 de euro pentru fiecare meci jucat pe stadionul din Bulevarul Ghencea. În acești bani sînt incluse și antrenamentele pe care echipa le făcea acolo. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  01 Septembrie 2015, 09:35

Bai teacăDușa,Taban sau cum il cheama pe juristul lui peshte de la CSA ,a spus ca putem rămâne în Ghencea DACĂ renunțăm la numele Steaua.....Pe asta nu o stiai,nu?Intoxici lumea cu fumigene aiurea,tu si generalii,ca sa storci bani de la Gigi....Si inca ceva.....Stadionul nu va fi renovat de Uefa daca nu aveti echipe de fotbal...De aia va agitati toti izmănarii,să stoarceti bani de la Gigi si Uefa... Te doare în cot de Steaua,oricum te bati cu pumnul in piept ca tii cu dinamo,nu?Numai fraierii din peluze te cred....

stelistul1
stelistul1  •  01 Septembrie 2015, 03:52
Postat de vladutz13 pe 31 August 2015, 21:35

Ia vezi, imparte chiria aia la 10 ca sa vezi ce a platit DInamo atatia ani iar pentru Rapid.... imparte-o la 100. Ca aia dadeau 1000 de euro tot anul intr-o vreme.

Si ce-are una cu alta? Poate ar fi bine sa-i controleze putin pe aia de la min. transporturilor si pe cei de la militie, ca au favorizat societati private in deficitul statului.

10152822233772765
Lucian Menciu  •  01 Septembrie 2015, 01:12
Postat de Lucian Menciu pe 01 Septembrie 2015, 01:02

asa se distruge un club care aducea performante Romaniei si jucatori la echipa nationala , cand era in datorii de nu mai faceau fata sa plateasca si-au luat mainile de pe club , dupa care au inceput cu acuze la Becali ca a preluat fraudulos clubul , dar adevarul e ca nu au mai facut fata sa inapoieze banii catre Becali , iar Steaua la acea ora mai avea putin si se lupta la retrogradare , Becali a preluat clubul , a investit in stadion , a investit in jucatori si dupa ani la rand de investitii a venit si performanta , iar cum echipa a ajuns pe profit sau trezit generalii cu MAPN-ul lor sa ceara bani , Becali a platit suprapret pentru o arenta modernizata de el , si fara el ajunsa in prag de paragina .... asta e realitatea , din pacate mai exista o realitate la fel de trista , suporterii au pus botul la vrajeala ca generalii pot face o alta echipa si se poate face performanta ... pacat ca asa o sa dispara poate singura echipa cu performante cat de cat mari mai ales daca e sa ne gandim din ce campionat venim , realitatea este ca in 2-3 ani daca continuam la fel suntem in faliment , sa cam saturat si Becali de probleme cu toata lumea si drept rasplata ce a primit , injuraturi , detentie .... se duce Steaua va scade mult si nivelul echipei nationale , deja a cam scazut de cand nu mai e curios asa tare Becali sa plateasca suprapreturi pentru jucatorii de valoare Romani .

am uitat un lucru esential , e pacat ca in aceasta tara nimeni nu rapunde de efectele produse de aceste decizii ale generalilor si MAPN-ul . DNA , procurori , 0 sesizari dar la Becali premierea e mita , prinderea infractorilor e sechestrare de persoane iar schim de terenuri cu MAPN cu aprobare CSAT , asta e Romania din pacate , nu raspunde toata lumea in fata legii , doar cine e vizat .

Vezi toate comentariile (54)
Comentează