FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Torje și-a spart capul la ultimul meci al lui Osmanlispor! Nu a putut ajunge la antrenamentul tricolorilor

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 17:28

Gabriel Torje și-a spart capul în partida dintre Sivasspor și Osmanlispor, terminată la egalitate, scor 1-1.

Internaționalul român n-a mai putut ajunge la avionul care ar fi trebuit să-l aducă în țară, așa că va rata antrenamentul echipei naționale.

Mijlocașul a avut nevoie de o intervenție rapidă, așa că a fost cusut la vestiar. 

Joacă în Ungaria

Jucătorul a avut nevoie de 6 copci, însă este foarte optimist în privința meciului de vineri cu Ungaria.

"Totul e în regulă! Sînt în aeroport, ajung în curînd și pot juca în Ungaria dacă selecționerul se va baza pe mine", a zis Torje pentru GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gabri80el
gabri80el  •  01 Septembrie 2015, 06:18

si apropo cu referire la subiect.daca si-a spart capul inseamna ca-i semn bun.isi da seama cat de praf este se lasa de fotbal si se apuca de cantat precum alexandru piturca de poker.

gabri80el
gabri80el  •  01 Septembrie 2015, 06:15
Postat de conasu_boeru pe 31 August 2015, 20:51

Ca iti place tie sau nu, Torje este cel mai in forma jucator din strainatate (cum spuneam si acum ceva timp) si in mod normal, echipa incepe cu el , ca iti place sau nu, tie si altor cotoharle exaltate de pe aici !

l-am vazut foare bine cand a fost in forma torje:)). nici nu atingea mingea la nationala asa forma bua avea:))). voi ridicati in slavi chiar si cele mai petarde antitalente dar nu ma mira sindromul dinamovist este foate contaminat si mai ales periculos pt ceilalti.eu nu am nicio retinere sa spun ca in momentul de fata chipciu este praf la fel da tanase dar voi ... sunteti unicat.la fel ca si alexe marele viitor :))). grav , rau de tot . comentarii de *** care n-are treaba cu fotbalul.mai bine va uitati la tenis poate aveti sanse. bafta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabri80el
gabri80el  •  01 Septembrie 2015, 06:07
Postat de Daniel Vasile pe 31 August 2015, 18:21

Ca sa vezi cine comenteaza: miticii atomici de la Stoia... Torje este cea mai buna extrema dreapta din Romania. Stelistii ar trebui bagati toti intr-o conserva de peşte si lasata la macerat vreo 30 de ani... P.S. ... impreuna cu "tata Puiu" Hai Dinamo!

:)) draga daniel vasile daca tu vii cu afirmatia asta inseamna ca n-ai treaba cu fotbalul.cred ca este prima si ultima oara cand o sa aud ca torje este cea mai buna extrema din tara. poate cel mai.. poate fi dar doar atat.omul asta n-are treaba cu fotbalul . eu inteleg sa-l stimezi dar hai trezeste-te la realitate.daca tot il cunosti asa bine spune-mi mie ce plus a adus echipei?explica-mi macar o calitate pe care o detine deoarece la viteza n-are treaba, constructie inexistent , la dribling si copii de mingi sigur se pricep mai bine , la sut ma ia durerea de cap cand incepe sa traga pt ca la el s-a inventat doar poarta de rugby.deci chiar te rog sa-mi explici.poate rte referi extrema pe tusa rezervelor sau in locul arbitrilor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează