FOTBAL  »  Superliga  »  DOLIU

Doliu în fotbalul românesc! "Mielu" Voica, antrenorul lui Hagi de la Sportul, a încetat din viață

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 18:56

Fostul antrenor al echipelor Sportul Studențesc, Farul Constanța, Gloria Bistrița și FC Argeș, Ion Voica, a încetat din viață, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ion Voica a fost absolvent al ANEFS în anul 1961 și a primit ulterior titlul de antrenor emerit.  Și-a început cariera de tehnician în 1961 și a încheiat-o în 1994.

La nivelul Diviziei B a pregătit echipele Politehnica București (actuala Sportul Studențesc), Știința București, Muscelul Cîmpulung.

La nivelul Ligii I a antrenat echipa Sportul Studențesc, atît ca principal, cît și ca secund, dar și formațiile Farul Constanța, Gloria Bistrița și FC Argeș, ca secund al lui Florin Halagian.

De asemenea, Ion Voica a activat în cadrul Federației Române de Fotbal, ca antrenor federal, cu diferite responsabilități.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
679566258843438
Ieremia Movila  •  03 Septembrie 2015, 09:51

un om deosebit am lucrat cu el la fc arges DUMNEZEU sa te odihneasca in pace

para.para
para.para  •  02 Septembrie 2015, 21:27

Dumnezeu sa te odihneasca domnule profesor ! L-am avut si eu antrenor si tot la Sportul, dar inaintea lui Hagi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează