FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la Dinu Gheorghe și Daniel Stanciu: "Au încercat să îmi facă rău"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 15:20

Vali Lazăr a fost împrumutat la Chiajna, după ce Mircea Rednic l-a anunțat că nu contează pe serviciile sale.

Mijlocașul lansează acuze în direcția lui Dinu Gheorghe și Daniel Stanciu. El nu le dă numele, dar oferă indicii precise: "oameni de la Dinamo care acum nu mai sînt la club".

"Toată lumea caută motivele plecării la mine și nu se uită și la cei din jurul meu. Ei au încercat să îmi facă rău, din motive pe care nici acum nu le cunosc.

Nu mai contează ce interes au avut. Mă bucur că oamenii care m-au îndepărtat de la club, chiar dacă acum ei nu mai sînt la Dinamo, s-au mai liniștit că am plecat de acolo.

Eu o să trec peste asta și o să le arăt tututor că sînt un jucător valoros", a spus Lazăr la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
stelistul1
stelistul1  •  04 Septembrie 2015, 04:40

Un jucator foarte bun, dar cauzele formei sale slabe trebuiesc cautate si pe la el, nu doar la altii.

babahuda
babahuda  •  03 Septembrie 2015, 20:48

asa sa faci ..sa le arati tuturor ca s-au inselat si sa vi la vara exact cum trebuie sa fie un jucator ..linistit in declaratii si cel mai mult ,defapt numai pe teren sa vorbeasca si sa le inchida gura celor pe care tu ii crezi contra ta ...pana acum ai dovedit ca singurul care iti face rau esti chiar TU ..prin aproape tot ce ai facut din toamna anului trecut ..ciocu mic si fitbal la greu si atunci va fi f bine pt tine .

1086869841329545
Razvan Banciu  •  03 Septembrie 2015, 20:30

lazare, esti gramada. rednic te-a facut...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează