FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Chipciu vorbește înainte de meciul cu Ungaria » Ce mesaj are pentru fani și ce jucător al naționalei adora

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 16:06

Alex Chicpiu a acordat un interviu peste site-ul eusunt12.ro în care a vorbit despre echipa națională și amintirile legate de "tricolori".

 ...primul meci al României văzut pe stadion:"Meciul cu Norvegia din 2002, pierdut pe Ghencea cu 1-0, din preliminariile de tristă amintire. Cele 90 de minute le am și acum în minte, locul din stadion:) și terenul mocirlos. Brrrrr...".

...meciurile României pe care ar vrea să le retrăiască:"Cu siguranță cele mai dureroase, cele din fața televizorului, cu Danemarca cînd am ratat calificarea sau returul barajului cu Slovenia. Aș schimba istoria lor dacă aș putea".

...primul tricou de fotbal:"Îmi cumpărase mama un tricou cu numărul 11 al naționalei, pentru că îl adoram pe Adrian Ilie".

...mesaj pentru fani: "Le-aș transmite să fie alături de noi, așa cum au fost la toate turneele finale. Să aibă încredere în noi. Cred că mereu au fost în numar foarte mare cînd am jucat în străinatate. Și asa sper și acum. Fără ei, fără suporteri, noi fotbaliștii n-avem nici un rost. Dacă aș fi șeful galeriei aș cînta immnul. Iar și iar și iar...".

Ungaria - România este vineri, de la ora 21:45, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Septembrie 2015, 04:53

POATE DAI SI TU UN GOL MA HAPCIU

samertx
samertx  •  03 Septembrie 2015, 18:20
Postat de samertx pe 03 Septembrie 2015, 18:19

Îl albesc ăștia la față pe vagabond! :))

oo7

samertx
samertx  •  03 Septembrie 2015, 18:19

Îl albesc ăștia la față pe vagabond! :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează