FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi nu face precum Gigi Becali: "Nu am cum să scot bani din club"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 16:09

Într-un moment în care Gigi Becali a spus că şi-a recuperat aproape toţi banii cu care a împrumutat clubul Steaua şi că "lumea nu apreciază că n-am luat nici un fel de dobîndă clubului pentru acele sume", Gică Hagi a vorbit, într-o emisiune la Dolce Sport, despre modul în care a construit clubul Viitorul şi întreaga sa afacere de la Academia de fotbal.

"Mă întrebaţi dacă am recuperat ce am investit? Păi, nu am cum să scot bani din club. Banii înseamnă acţiuni, clubul are capital social, asta înseamnă banii, de fapt. La ora actuală, Viitorul nu e dator la nimeni. E o societate pe acţiuni în care nu s-au băgat bani care să figureze ca datorii la cineva. S-au trecut în acţiuni", a declarat Hagi, care a dezvăluit că bugetul în acest an pentru Viitorul e în jur de 2,5 milioane de euro.

1,6 milioane de euroa fost profitul net înregistrat de Viitorul pe anul 2014, conform raportului contabil depus la Ministerul Finanţelor

"Sîntem mîndri că am finalizat un stadion frumos, cochet. Avem propria noastră casă, avem suporteri. Sîntem mici, e adevărat, dar sîntem drăguţi şi vom creşte frumos. Vreau să vă spun că la licenţiere am stat foarte bine, asta ca să nu zic că dosarul a fost excepţional", a adăugat Hagi şi despre complexul de 5 stele pe care l-a construit la Ovidiu şi cum anticipează evoluţia Academiei sale în viitor.

4 milioane de euroe suma produsă în această vară de Viitorul din vînzările lui Cristi Manea la Chelsea, 3 milioane şi Mitriţă la Pescara, 1 milion, la care se vor adăuga banii din trecerea lui Ianis Hagi la Fiorentina, care se va produse în iarnă sau în vara lui 2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1434035713577457
Mircea Oşan  •  03 Septembrie 2015, 23:16

Dl.o.braun eşti un habarnist räuvoitor care încerci să te bagi în seamă.Te rog să încerci totuşi măcar să cobori din eter cu picioarele pe pămînt.Asta bineînţeles dacă se poate.

1434035713577457
Mircea Oşan  •  03 Septembrie 2015, 23:12

ottobraun
ottobraun  •  03 Septembrie 2015, 16:52

gsp ziar machidonesc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează