SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SHOT OF THE MONTH! Fanii au decis! Simona Halep a cîștigat un punct senzațional

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 12:54

Simona Halep a fost desemnată cîștigătoarea loviturii lunii în tenisul feminin după un punct absolut fantastic împotriva Sarei Errani.

Românca era condusă cu 2-0 în debutul meciului și chiar și în acel punct era în defensivă. A revenit însă incredibil și a transformat apărarea în atac așa cum doar Simona știe să facă.

Ce s-a întîmplat apoi? A făcut breakul și a cîștigat categoric duelul cu Errani. Punctul formidabil cîștigat de Simona Halep a fost nominalizat la "WTA Shot of the month", iar locul 2 mondial a fost votată de aproape 50% dintre cititorii site-ului WTA.

La 6 procente în spatele ei s-a aflat Aga Radwanska, cu 41% dintre voturi, în timp ce Svitolina, Ivanovic și Bencic au completat top 5.

Este a doua performanță de acest gen reușită de Simona Halep după cea din februarie. Doar Radwanska mai are două, în timp ce Șarapova, Ivanovici și Kerber cîte una.

VIDEO cu punctul formidabil cîștigat de Simona Halep

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
johhny_cage
johhny_cage  •  04 Septembrie 2015, 14:57

tare, bine-asa simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează